Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2012. Szeptember 24. 09:22, hétfő | Helyi sport
Forrás: Pozsgai Kitti/Molnár Attila

Ma este újra pályán

Ma este újra pályán

A Berettyó elleni vereség után újra pályára lép a Rába ETO hétfőn este 18:30-kor a Magvassy Mihály Sportcsarnokban.

Az ellenfél az a Csömör lesz, akit 7-1-re múlt felül a Rába-parti alakulat a 3. fordulóban. A mostani mérkőzés előrehozott találkozó, az ETO sűrű programja miatt került szeptember végére.
A győriek az elveszített veretlenség miatti csorbát köszörülhetik ki, de az idegenbeli győzelem után nem is lehet más elvárás, mint egy újabb, Csömör elleni diadal. Az elitkörre készülő ETO-nak egy újabb lépcsőfok a hétfői összecsapás. Marcos Angulo az MVFC elleni második félidőre támaszkodhat, de még egyszer olyan álmost kezdést, mint pénteken, nem engedhet meg magának a bajnok. Juanra biztos nem lép pályára, más sérült azonban nincs a csapatban. Így ezzel a bombaerős kerettel az ETO a mérkőzés esélyese.
A Csömör az idei bajnokságban nem szeretne a kiesés ellen harcolni, és ez már az eddig fordulókban is meglátszott a csapatuk hozzáállásán. Csak az ETO ellen szenvedtek vereséget, így most sem feltartott kézzel érkeznek Győrbe, úgyhogy nem lesz sétagalopp a hétfői mérkőzés.

Fotó: Gombás Ákos

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.