Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2018. Március 01. 06:30, csütörtök | Belföld

Ma nyit az Utazás Kiállítás 2018

Ma nyit az Utazás Kiállítás 2018

Március 1-jén megnyitja kapuit az Utazás Kiállítás. Idén az Utazás Kiállítás, Bringa-, Futó Expo, valamint a 6. Járatlan Utakon Fesztivál egy időben zajlanak a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A kiállítás első napja a turisztikai szakmának szól, de péntektől igazi fesztiválhangulatra lehet számítani!
Idén újra két pavilonban rendezik meg a kiállítást. Mindkét pavilonban önálló színpad várja majd a látogatókat, színes programokkal.

A D pavilon az „Itthon” nevet kapta és a név mellé egy új látványvilágot is létrehoztak. Itt találkozhatnak belföldi díszvendéggel, Hévízzel és a belföldi desztinációkat ajánló kiállítók tartalmas turisztikai kínálatával. A tóváros standján iszapos kincskereső játékkal, helyi termékkóstolóval, kosztümös fotóponttal, koktélokkal és akciós szállásajánlatokkal várja az érdeklődőket. Az „Itthon” pavilon színpadán találkozhatnak többek között a Dumaszínház műsorvezetőivel, valamint Badár Sándor utazás estjét is meghallgathatják Tokiótól Bamakóig címmel, emellett megtekinthetik a Happy Dixieland Band együttes műsorát is.

A szombat délután nagyon izgalmas lesz! A népszerű Music Fm-es rádiós műsorvezető Fitti 16.30-kor a D pavilon színpadán sorsol két nyereményt: két fő részére szóló egyhetes egyiptomi utazást, valamint egy családi wellnesshétvégét Alsópáhokon.

A gasztroudvarban számos finomságot megkóstolhatnak, majd újult erővel belevethetik magukat a Hungexpo aktív hétvége programsorozatába.

Az A pavilonban találkozhatnak a külföldi desztinációkat kínáló kiállítókkal, a Járatlan utakon fesztivál előadóival és több népszerű utazó bloggerel. A Dumaszínház műsorvezetői ezen a színpadon is fellépnek. A fesztivál ideje alatt pénteken Badár Sándorral, szombaton Kovács András Péterrel, vasárnap pedig Aranyosi Péterrel és Badár Sándorral találkozhatnak az Utazás Kiállításon.

Forrás: utazas.hungexpo.hu

Kép: welovebudapest.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Belföld

Másodfokú hőségriasztás lép életbe péntektől vasárnapig

Meghosszabbítja, de harmadfokról másodfokra módosítja a hőségriasztást az ország egész területén az országos tisztifőorvos péntektől vasárnap éjfélig

2024. Július 18. 07:48, csütörtök | Belföld

Bemutatták a Ganz elektromos midibuszát

Bemutatták szerdán Budapesten a cseh-magyar koprodukcióban készült GANZ-SOR EBN8 nevű elektromos midibusz prototípusát - közölte a magyar gyártó az MTI-vel.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.