Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Május 21. 13:37, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Macskák nevelték fel, ezért macskának hiszi magát a husky

Macskák nevelték fel, ezért macskának hiszi magát a husky

Pontosan úgy viselkedik, mint bármelyik cica.

A Redditen nagyon népszerű lett a husky, akit Tallynak neveznek. A kutya azért érdekes, mert macskák nevelték fel, éppen ezért úgy is viselkedik, mint egy macska.

Tally imád dobozokban bujkálni, megkeresi a legkisebb helyeket, ahová még befészkelheti magát. Ráadásul úgy is ül, mint egy macska: a mancsait maga alá húzza. Tally egyébként nem fajtatiszta husky. Gazdája elmondta, hogy szibériai husky, malamut és még valamilyen más fajta a keveréke. Az azonban bizonyos, hogy a kutya teljesen macskának gondolja magát.

Tally előző gazdájánál macskák mellett nevelkedett fel, éppen ezért viselkedik furán. Sokszor csak csendben ül az ablakban és néz kifelé türelmesen. Szinte teljesen néma, sohasem ugat, inkább csak megfigyeli az embereket egész nap.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.