Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Október 05. 14:13, péntek | Bulvár
Forrás: MTI

Madarat tolláról, embert tojásáról

Madarat tolláról, embert tojásáról

A tojásevés kedvenc módja sokat elárul az illető személyiségéről, munkájáról, de még szexuális hajlamairól is.

A felfedezés brit kutatóknak köszönhető, akik a matematikai statisztika kifinomult módszereivel ismerték fel az összefüggést. Eszerint a buggyantott - avagy lágy - tojás kedvelői nyitott személyiségek és az átlagembernél boldogabbak. A kemény tojás hívei szétszórtak, a tükörtojás rajongói nagy szexuális étvágyúak, a rántottások sportrajongók, az omlettezők pedig önfegyelmezettek.
Az átlagos lágy tojást kedvelőnek - a statisztikák szerint - két gyereke van, körükben több a nő, mint a férfi. A tojást legszívesebben keményre főzve evők hajlamosak az óvatlanságra és lobbanékonyak. A tükörtojásozók zöme fiatal, férfi és leginkább szakmunkás. A rántotta párt tagjai közül dolgoznak a legnagyobb arányban vezető beosztásban. Az omlettesek otthona a legtakarosabb - ismertette a felfedezést a The Daily Telegraph című brit lap.
A felmérés 1010 felnőtt britre terjedt ki, a Mindlab International végezte és elemezte a brit tojásipari tanács megbízásából.
Nagy-Britanniában egyébként ez a hét deklaráltan a tojásé.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.