Városlista
2022. október 2, vasárnap - Petra

Hírek

2010. Február 13. 06:51, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Madonna visszaszerezte kis játékát

Madonna visszaszerezte kis játékát

Jótékonykodni érkezett Rio de Janeiróba Madonna, de mégis ő járt a legjobban, mert ismét összejött Jesus Luzzal - bár ehhez kellett egy kis segítség az alkoholtól is. Múlt héten véget ért Madonna és Jesus Luz érdekkapcsolata, de nem ta

Sőt, ennyire intim fotók még talán soha nem készültek a párosról. Köszönhetően annak, hogy Madge elengedte magát az idegen környezetben, ahol alig ismerik - egyfolytában egy feles pohár, vagy a modell szájára tapadt. Úgy ölelgették egymást és csókolóztak, mintha senki nem lenne rajtuk kívül a szórakozóhelyen. Majd amikor kibulizták magukat, és a díva szeme már kezdett leragadni, közösen távoztak.

A Pop Nagyasszonya Amerikában sem unatkozott az elmúlt napokban. Jesusszal való szakítását követően lecsapott a korban szintén nem hozzá való Jon Kortajarenára, és több randin is átestek. Az ifjú színész helyzetét azonban alaposan megnehezíti majd, hogy Madonna nemcsak egy szegény gyerekeket segítő rendezvényen ölelgetett brazil fiatalokat.Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.