Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2010. Február 13. 06:51, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Madonna visszaszerezte kis játékát

Madonna visszaszerezte kis játékát

Jótékonykodni érkezett Rio de Janeiróba Madonna, de mégis ő járt a legjobban, mert ismét összejött Jesus Luzzal - bár ehhez kellett egy kis segítség az alkoholtól is. Múlt héten véget ért Madonna és Jesus Luz érdekkapcsolata, de nem ta

Sőt, ennyire intim fotók még talán soha nem készültek a párosról. Köszönhetően annak, hogy Madge elengedte magát az idegen környezetben, ahol alig ismerik - egyfolytában egy feles pohár, vagy a modell szájára tapadt. Úgy ölelgették egymást és csókolóztak, mintha senki nem lenne rajtuk kívül a szórakozóhelyen. Majd amikor kibulizták magukat, és a díva szeme már kezdett leragadni, közösen távoztak.

A Pop Nagyasszonya Amerikában sem unatkozott az elmúlt napokban. Jesusszal való szakítását követően lecsapott a korban szintén nem hozzá való Jon Kortajarenára, és több randin is átestek. Az ifjú színész helyzetét azonban alaposan megnehezíti majd, hogy Madonna nemcsak egy szegény gyerekeket segítő rendezvényen ölelgetett brazil fiatalokat.Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.