Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Szeptember 13. 07:12, kedd | Helyi
Forrás: ETO.HU

MAGABIZTOS ETO GYŐZELEM A BAJNOKI NYITÁNYON

MAGABIZTOS ETO GYŐZELEM A BAJNOKI NYITÁNYON

Öt gólos győzelmet aratott a címvédő Rába ETO a futsal NBI bajnokság első fordulójában.

Alaposan belekezdett az ETO Göcsej elleni meccs elején, a 4. percben már 3–0-ra vezetett a címvédő. Drahovsky majd Alex lőtt kétszer Balikó kapujába (3-0). Időt is kért az ellenfél edzője, ami megnyugtatta és kellően rendezte játékát a Göcsejnek. A győri fölény a gólok után ugyan megmaradt, de jóval szervezettebben védekezett az egerszegi társulat, emellett kontrákra is volt erejük. Két helyzetük után szépített is a vendégcsapat. Horváth Detre mattolta Tóth Gyulát (3-1). A hajrára visszatértek az erőteljes ETO támadások, de ehhez Juanra rutinos átlövése is kellett, aki újra 3-ra módosította az állást (4-1). Majd az új portugál légiós Davide villant kétszer, 6-1-el fordultak a csapatok.
A szünet után Jaison is duplázott egy percen belül, látványos találataival már is 8–1 is volt az eredmény. A becsülettel küzdő zalaegerszegiek azonban a mérkőzés hátralévő részében állni tudták a kicsit túlkombinált győri támadásokat, sőt két kontrából szerzett góllal felzárkóztak a mérkőzés végére (8-3).

Az utolsó másodpercben kapott harmadik gól azt is jelentette, hogy rosszabb gólkülönbséggel, a második helyen várja a Nyírgyulaj ellen a folytatást az ETO. 1. MVFC- BERETTYÓÚJFALU 2. RÁBA ETO 3. ARAMIS 4. NYÍRGYULAJ 5. DUNAFERR 6. Veszprém

Marcos Angulo: Összességében sima lett a mérkőzés, aminek az elejét nagyon megnyomtuk, s a vezetés tudatában kicsit visszaálltak a játékosaink. Kezdésnek nem volt rossz, de nagyon sok helyzetet hagytunk kihasználatlanul.

Bagó Gábor: Sok egyéni hibát vétettünk, ám Magyarország legjobb csapata volt az ellenfél, így az öt gólos különbség nem is olyan rossz eredmény.

Győr, NB I-es futsalmérkőzés, 200 néző. V.: Czene-Joó, Gál P.

RÁBA ETO–GÖCSEJ SK 8–3 (6–1)

ETO: Tóth Gy. – Juanra, Drahovsky, Alex, Seidler.
Csere: Jaison, Davide, Leandrinho,Vas Á., Dávid R., Bognár B., Sáhó, Matkovics. Edző: Marcos Angulo.

Göcsej: Balikó – Borsi, Apatini, Gorjánácz, Horváth D.
Csere: Kottán, Szőke, Horváth E., László D., Németh P., Nagy G., Gugcsó. Edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: Drahovsky (2.), Alex (3., 4.), Juanra (17.), Davide (19., 20.), Jaison (22., 23.), ill. Horváth D. (13., 27.), Nagy G. (40.).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.