Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Január 14. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Magányosan él Anettka

Magányosan él Anettka

A TV2 Mokkájában, majd az Aktívban mesélt életéről Anettka. Az egykori botrányhősnő elmondta, hogy civilként él, és férje halála után átértékelte életét.


Anettka elmondta, hogy jelenleg egyedül él, azaz kiskutyájával, Teodorral. Újságírói kérdésre elmondta, hogy nem keresi férfiak társaságát, de nem is kerüli őket. Az egykori tévés azonban hozzátette, elhunyt férje, Rezső kitörölhetetlen fiókot kapott a szívében, "de vannak ott más fiókok is", vagyis nem zárkózik el egy új kapcsolattól. Anettka szerint majd a sors 'eldönti' lesz-e még kapcsolata - és leszögezte, jelenleg jól van.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.