Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Március 22. 17:30, csütörtök | PR
Forrás: Csáktornyai Kandalló Kft.

Magas hatásfokú, dizájnos kandallók

Magas hatásfokú, dizájnos kandallók

Bővült a győri Csáktornyai Kandalló kínálata. A legújabb Technical öntvény és lemezházas tűztércsalád remek adottságokkal rendelkezik.

A szilárd fűtőanyaggal működő zárt tűzterű kandallóbetétek magas minőségű, hosszú élettartamú készülékek. Nagy falvastagsággal, igen magas hő leadó felülettel, és fokozottan jó anyagminőséggel rendelkeznek. Adott kategóriában a legnagyobb súlyú tűzterek, melyek a legszigorúbb TÜV európai normás vizsgálatokon az elérhető legjobb minősítést kapták. Garanciát is vállalnak, ráadásul 5, 7 évet. Ezek a tűzterek a megfelelő kiegészítő használatával 80% feletti hatásfok leadására képesek. Vizes, központi fűtésre köthető és légfűtő típusban is megrendelhetők.

A légfűtő típusú készülékek rendelhetők konvekciós lemezburkolattal, ez lehetővé teszi a kandallóbetét falairól leáramló meleg levegő szomszédos helyiségekbe történő elvezetését akár kandalló ventilátor segítségével is.

Mai új házak szigetelését figyelembe véve fontos a készüléknél a friss levegő betáplálás lehetőségét is kialakítani, ezt már a ház és a kémény tervezésekor figyelembe kell venni.

Sokan vásárolnak manapság mobil kandallót és így szeretnének 4-5 kw-os készülékkel egy teljes házat fűteni. Ezek a kicsi készülékek erre nem alkalmasak. Ha nagyobb teret szeretnénk megbízhatóan fűteni, akkor mindenképpen egy megbízhatóbb, minőségi kandalló tűztérrel érhetünk el jó hatást. Egy minőségi készülék szakember által megfelelően beépítve, burkolva, sokkal hatékonyabb teljesítményre képes és kevesebb fát fogyaszt, mint egy kevésbe szabályozható gyengébb minőségű berendezés.

A burkolat pedig nagyon sokfél lehet, akár kő, tégla, samott, tégla, kályhacsempe, vagy kemence külsőt is kaphat a kandalló. Manapság már kályhacsempékből is számtalan szín és forma létezik, akár kézzel, egyedileg festett elemek, vagy Swarovski gyémánttal díszített csempék.

Különböző mintákkal díszített motívumos csempékből is válogathatunk a Csáktornyai Kandalló bemutató termében, az Álmos utcában!

Cím: 9023 Győr, Álmos u. 10.
Mobil: +36-30/640-44-92; 30/939-00-44
Fax: 96/424-877
Web: http://www.csaktornyaikandallo.hu/
E-mail: csaktornyai@t-online.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.