Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2010. Február 23. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Magát simogatta a popdíva

Magát simogatta a popdíva

Az új esztendőben még nem vetkőzött le Lady GaGa, ezért most egy zenei magazinban mutatta meg magát egy önszeretgető fotósorozattal.

Lady GaGa három fronton építi a popkultúrát, és egyben saját karrierjét is - fantasztikus dalokat készít, divatot diktál és vetkőzik. Az utóbbira azonban régen volt példa - leszámítva a nyilvános villantásait -, viszont a Q magazin megszüntette mindenki erre vonatkozó hiányérzetét. A főként zenével foglalkozó kiadvány ezúttal más oldalról közelít a muzsikához, és szinte meztelenül mutatja meg a Lady-t. Néhol csak néhány lánc takarja, vagy pedig egy furcsa kesztyűszerkezet, ami Ollókezű Edward kacsóira hasonlít a legjobban. A képekben azonban annyi közös mindig van, hogy valamijét mindig megmarkolja. Ezzel elrejtve melleit, valamint bizonyítja azt is, hogy a nadrágjában nincs semmi oda nem való.

A fotósorozatot még akkor készítette John Wright, amikor bejelentették a díva angliai turnéját. Mert mostanság nem sok esély lenne ilyen képekre, mivel Alexander McQueen halála miatt teljesen össze van törve. Még a Grammy és a Brit Awards sikereinek sem tud igazán örülni.


Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.