Városlista
2024. augusztus 7, szerda - Ibolya

Hírek

2014. Január 24. 08:11, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Magyar kocsival száguld a 007-es

Magyar kocsival száguld a 007-es

Forgatják a legújabb James Bond filmet.

Megkezdődött a legújabb James Bond-film forgatása. És bár hazánkra eddig európai filmnagyhatalomként tekintettek a külföldiek, mégsem nálunk rögzítik a kamerák a macsó titkosügynök 24. történetét.

Szerbiában ugyanis felépült a világ legnagyobbjának becsült stúdió, a Pink, amelyik Brad Pitt zombimozija után a 007-es stábját is elcsábította. De azért vannak a filmnek magyar érdekeltségei. Például a már több moziban felbukkant harckocsigyűjtő, Dr. Keserű Sándor, akinek járművei a Z világháborúhoz hasonlóan itt is szerepelnek.

– Ugyanúgy, mint Brad Pitt filmjében, most is három Csajkát rendeltek meg tőlem, februárra – meséli a váci hadi-park tulajdonosaként is ismert Dr. Keserű.

– Ezt a típust a magyarok Kádár János nagy, fekete autójaként emlegetik. Lesz egy Moszkvát idéző jelenet, ahol Bond visszagondol egy korábbi kalandjára. Itt pár percre visszatér Pierce Brosnan, de továbbra is Daniel Craig alakítja a főhőst.

Egy kisebb statisztaszerepet én is kaptam: néhány másodpercre egy KGB tiszt szerepében tűnök fel. De úgy tudom, egy magyar női operatőr is dolgozik majd a filmben – tudtuk meg az ismét Sam Mendes által rendezett alkotásról.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 07. 07:59, szerda | Bulvár

Perseidák - A jövő hét elején figyelhető meg a legtöbb hullócsillag

Jövő hétfőn tetőzik a Perseida meteorraj, ekkor figyelhető meg az égbolton a legtöbb hullócsillag - közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 06. 07:57, kedd | Bulvár

Indul Kapu Tibor magyar űrhajós kiképzése Houstonban

Megérkezett Houstonba hétfőre az Axiom Space Ax-4 küldetésének teljes legénysége - köztük Kapu Tibor magyar űrhajós -, hogy megkezdjék kiképzésüket - közölte a houstoni központú cég hétfőn a honlapján.

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.