Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Augusztus 06. 12:48, csütörtök | Életmód
Forrás: infoGyőr

Magyar sztárok, akik a póthajat választották

Magyar sztárok, akik a póthajat választották

Ma már bárkinek könnyen lehet rövid hajból hosszú frizurája, nem kell éveket várni arra, hogy megnőjön. A sztárok pedig előszeretettel váltogatják hajuk hosszúságát, a megfelelő beavatkozással a saját haj sem károsodik már és természetesnek tűnő hatást lehet elérni póthajjal.

Szabó Zsófi egy éve levágatta hosszú hajkoronáját, nagyon sokáig rövid hajjal mutatkozott, de mostában egyre többet láthatjuk hosszú hajjal. A szőke színésznő így nyilatkozott a változásról: „Egyszer hosszú, egyszer rövid. Biztos mert "nincs más dolgom" Az igazság az, hogy nagyon is jól érzem magam a bőrömben A hosszú haj pedig egy szerepre készült.”

Sarka Katának eredeti haja is hosszú, de egy fotózás kedvéért póthajjal még egy kicsit „hozzánövesztett” frizurájához.

Kulcsár Edina Miss World 2014 második helyezettje póthajjal nem a frizurája hosszát növeli, hanem dúsítja. Így nyilatkozott hajáról: „A hajam, nekem nagyon sokat jelent! Szerintem az alap ápoltsághoz tartozik, hogy a hajunk mindig rendben legyen! A sajátom, éppen ilyen hosszú mint amint láttok az alsó képen, így csak dúsítani kellett, méghozzá azért, mert elsősorban én modellnek vallom magam, és ez a munka nagyon igénybe veszi a hajat! Továbbá sokkal szebb egy dúsabb hajkorona, a kifutón, vagy a fotókon, de a mindennapi életben is!”

Tolvai Rani hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt években. A Megasztárban rövid szőke hajjal ismerhettük meg, mostanra hosszú barnás-vöröses hajkoronával büszkélkedhet.

Dukai Reginának gyönyörű szőke haja van, de időnként megszokta spékelni jó pár centivel, amely abszolút természetes hatást kelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:07, kedd | Életmód

Kétezer foglyot kaszabolhattak le a mohácsi csatát követően a tömegsírok vizsgálata szerint

A mohácsi csata IV. tömegsírjánál idén nyáron megkezdett feltárás is igazolja, hogy mintegy kétezer letérdeltetett foglyot kaszaboltak le szablyával az ütközetet követően

2024. Július 16. 08:04, kedd | Életmód

A Hold és az Antares együttállása lesz látható szerda este az égbolton

Szabad szemmel is látható lesz Hold és az Antares csillag együttállása szerda este tíz órától az égbolton - tájékoztatta a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-t hétfőn.

2024. Július 15. 08:00, hétfő | Életmód

Kálid Artúr kapta a Hollósi Frigyes-díjat

Kálid Artúr kapta idén a Hollósi Frigyes-díjat; az elismerést a közönség szavazatai alapján a Hyppolit, a lakáj címszerepéért nyerte el a Kőszegi Várszínház Köz-Játék Fesztiválján.

2024. Július 11. 08:04, csütörtök | Életmód

Készül a Shrek 5, két év múlva mutatják be

A DreamWorks Animation bejelentette, hogy elkészítik a Shrek ötödik epizódját, ami 2026 júliusában kerülhet majd a mozikba - számolt be róla kedden a Variety.com.