Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Április 07. 14:38, szerda | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Magyar Rózsa vallomása

Magyar Rózsa vallomása

A magyar népi hagyományokat őrző énekesnő a napokban mutatta be első nagylemezét, melynek címe: „Édesanyám”.

- A lemezre a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett új, saját szerzemények is felkerültek. Ilyen a címadó dal is, mely az Édesanyámmal való kapcsolatomról szól. Úgy gondolom, mindenki a számára legkedvesebb eszközzel, szóval-szavakkal tudja a legjobban kifejezni őszinte érzéseit. Számomra a legkedvesebb dolog az éneklés, a zene. Édesanyám születésem óta velem van, lesi kívánságaimat, mozdulataimat, segít mindenben, amiben csak tud. Nélküle ma biztos nem állnék színpadon, nem szórakoztatnám a közönséget. - kezdi Magyar Rózsa.



A lemez címadó dalához készült videóklip is, mely érdekessége, hogy az énekesnő édesanyja is szerepel benne.



- Mikor elkészült a dal és megmutattam Édesanyámnak, együtt potyogtak a könnyeink. Percekig meg sem tudtunk szólalni. Majd felvetettem neki, hogy mi lenne, ha forgatnánk a dalra videóklipet, melyre azonnal igent mondott. Számtalanszor meghallgattuk a dalt a klipforgatásig, mégis olyan érzéseket vállt ki belőlünk, hogy a forgatás alatt is sokszor megálltunk egy-egy szemtörlés erejéig. - folytatta az énekesnő csillogó szemekkel.


Magyar Rózsa őszinte emberi érzéseket hordoz szívében, s adja tovább dalaival. S hogy hová vezet az énekesnő útja, még senki nem tudja, de egy biztos: példát állított elénk tiszta személyiségével és hangjával. Érdemes megfontolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.