Városlista
2024. szeptember 1, vasárnap - Egon

Hírek

2010. Április 07. 14:38, szerda | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Magyar Rózsa vallomása

Magyar Rózsa vallomása

A magyar népi hagyományokat őrző énekesnő a napokban mutatta be első nagylemezét, melynek címe: „Édesanyám”.

- A lemezre a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett új, saját szerzemények is felkerültek. Ilyen a címadó dal is, mely az Édesanyámmal való kapcsolatomról szól. Úgy gondolom, mindenki a számára legkedvesebb eszközzel, szóval-szavakkal tudja a legjobban kifejezni őszinte érzéseit. Számomra a legkedvesebb dolog az éneklés, a zene. Édesanyám születésem óta velem van, lesi kívánságaimat, mozdulataimat, segít mindenben, amiben csak tud. Nélküle ma biztos nem állnék színpadon, nem szórakoztatnám a közönséget. - kezdi Magyar Rózsa.



A lemez címadó dalához készült videóklip is, mely érdekessége, hogy az énekesnő édesanyja is szerepel benne.



- Mikor elkészült a dal és megmutattam Édesanyámnak, együtt potyogtak a könnyeink. Percekig meg sem tudtunk szólalni. Majd felvetettem neki, hogy mi lenne, ha forgatnánk a dalra videóklipet, melyre azonnal igent mondott. Számtalanszor meghallgattuk a dalt a klipforgatásig, mégis olyan érzéseket vállt ki belőlünk, hogy a forgatás alatt is sokszor megálltunk egy-egy szemtörlés erejéig. - folytatta az énekesnő csillogó szemekkel.


Magyar Rózsa őszinte emberi érzéseket hordoz szívében, s adja tovább dalaival. S hogy hová vezet az énekesnő útja, még senki nem tudja, de egy biztos: példát állított elénk tiszta személyiségével és hangjával. Érdemes megfontolni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 30. 07:56, péntek | Bulvár

Medvét láthattak Miskolcon az Avason

Nagy valószínűséggel medvét láttak járókelők Miskolcon, az Avason, a Horváth-tetői játszótér környéki erdősávban csütörtök délelőtt - tájékoztatta a város önkormányzata az MTI-t.

2024. Augusztus 29. 13:48, csütörtök | Bulvár

Ismét emberre támadt egy medve az Erdélyben

Ismét emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében, Kolibica üdülőtelepen: az állat a háza udvarán támadt rá az 54 éves férfira, aki megsérült, és kórházba szállították

2024. Augusztus 28. 07:26, szerda | Bulvár

Lefejelte a magyar rendőrt az audis - Videó

A Szegedi Regionális Nyomozó Ügyészség gyorsított eljárásban bíróság elé állította azt a férfit, aki jogszerű eljárása közben támadt rá a hivatalos személyre.

2024. Augusztus 26. 07:56, hétfő | Bulvár

Közlekedési táblákkal ütötték egymást a sofőrök a magyar autópályán - Videó

Egy terelésnél alakult ki némi tolakodás két jármű között, majd elégtételt próbáltak venni egymáson.