Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2010. Március 04. 06:56, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Magyar Suzukikat hívnak vissza

Magyar Suzukikat hívnak vissza

Csaknem negyvenezer hazai gyártású Suzukit hív vissza a gyártó cég a 2007 ősze és 2008 tavasza között Esztergomban gyártott 1.3-as, és 1.5-ös benzines Swiftek közül, az üzemanyagcső problémája miatt.

A Suzuki személyautók hazai gyártója szerdán jelentette be, hogy műszaki okokból visszahívják az Esztergomban gyártott Swiftek egy részét.

A visszahívás összesen 39 ezer, idehaza valamivel több mint hatezer benzines hajtású autót érint. Ennek tényéről minden tulajdonost levélben értesítenek, az érintettek a lakóhelyükhöz legközelebbi szervizben ellenőriztethetik a motortérben található üzemanyagcső helyzetét.

Nemrégiben ugyanis kiderült, hogy az üzemanyagtömlő a motortérben dörzsölődés veszélyének van kitéve, s emiatt leválhat a külső borítása. A márkaszervizekben mintegy félórás munkával korrigálják az üzemanyagtömlő elvezetését, illetve szükség esetén cserélik a már kopott vezetéket.

A vállalat tapasztalatai szerint a most feltárt szerelési hiányosság miatt eddig egy autó sem vált üzemképtelenné, és baleset sem történt.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Mélyponton a születésszám

Az előzetes adatok szerint 2024 júniusában 6040 gyermek született és 8863 ember halt meg; 2023 júniusához képest a születések száma 17, a halálozásoké 5,9, a házasságkötéseké pedig 14 százalékkal csökkent

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Orbán Viktor Románia miniszterelnökével tárgyalt a kétoldalú kapcsolatokról és a román schengeni tagságról

Orbán Viktor miniszterelnök tavalyi tárgyalásukat követően idén is megbeszélést folytatott Bukarestben Marcel Ciolacu román kormányfővel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államti

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

Gulyás Gergely: Ukrajna azokat zsarolja a kőolajszállítás leállításával, akik következetesen kiállnak a béketárgyalások mellett

Ukrajna Magyarországot és Szlovákiát, azokat az országokat zsarolja a kőolajszállítás leállításával, amelyek következetesen kiállnak az azonnali tűzszünet és a béketárgyalások mellett

2024. Július 27. 06:00, szombat | Belföld

KSH: a benzin 6, a dízel 1 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 610 forint volt, ami 6 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértékénél.