Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2010. Április 21. 07:29, szerda | Belföld
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Magyarország I. Csivava majálisa

Magyarország I. Csivava majálisa

Örülhetnek az egyik legkedveltebb „mini” kutyafajta, a csivava rajongói, ugyanis május 2-án megrendezik Magyarország I. Csivava majálisát.

Az apró négylábúak és gazdáik nem csupán találkozhatnak és tapasztalatot cserélhetnek egymással, hanem a kutyusok ügyességi és gyorsasági versenyen mérhetik össze erejüket.

 

„Egy olyan rendezvényt szeretnénk megvalósítani, ami a későbbiekben hagyománnyá is válhat. A Csivava majális kiváló alkalom arra, hogy eloszlassuk mindazokat a félelmeket, előítéleteket, amelyek a világ legkisebb kutyafajtáját övezik. Szeretettel várunk minden kutyatulajdonost, állatbarátot, és azokat is, akik még csak gondolkodnak az ebtartáson" - mondja Kis Hegedűs Réka, főszervező.

 

A Csivava majálison a versenyeken kívül az érdeklődők megcsodálhatják a hírességek kutyáit, kutya divatbemutatót láthatnak, szaktanácsot kérhetnek dr. Varga József állatorvostól, kutyafotókat kaphatnak Kis Csanád „állati fényképésztől", valamint értékes ajándékokat nyerhetnek. Az esemény rendezői a nehéz sorsú állatokról sem feledkeznek meg, az Elveszett Állatok Alapítványának szerveznek gyűjtést. A fantasztikus hangulatról, ételről, italról az Evezős étterem gondoskodik.

 

Az esemény helyszíne és időpontja:

Magyarország I. Csivava majálisa

Budapest, III.ker., Római part, Evezős étterem és Bowling Klub

2010. május 02. 14 órától

 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről