Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. November 10. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Majdnem meghalt Pataky Attila

Majdnem meghalt Pataky Attila

Éppen vakációzni készült az Edda frontembere, amikor rosszul lett. Néhány perc múlva kiderült, azonnali műtétre van szüksége.

Hosszú koncertsorozat után, Prágába készült vakációzni Pataky Attila. Az indulás reggelén azonban rosszul érezte magát. Nem szólt a kedvesének, próbálta összeszedni magát, de egyre nehezebben vette a levegőt. Amikor már a mellkasa is szorított, tudta, hogy valami komoly baj van. Párja átvitte őt a körzeti orvoshoz, aki megállapította, hogy szívrohama van., mi több, azonnali orvosi beavatkozásra van szüksége, különben a legrosszabb is bekövetkezhet.

A zenész nagyon megijedt, de nem hagyta, hogy mentővel vigyék be. Ragaszkodott hozzá, hogy szerelme szállítsa a kórházba. Patakyt azonnal a műtőbe tolták, ahol altatás nélkül, katéterezéssel megoperálták. Az énekes elmondta, műtét közben számos dolog az eszébe jutott. Többek között az is, hogy a jósok mindig hosszú életet jövendöltek neki. Talán becsapták? Ő azonban nem adta fel. Küzdött, hitt, imádkozott. Most, négy héttel a szívroham után, köszöni, jól van. Sok mindent átértékelt, és igyekszik tudatosabban élni és szelektálni. Pataky szerint az elmúlt évek magánéleti gondjai vezettek a betegségéhez. Hiányzik neki a harmónia, de már túltette magát a váláson. Most boldog párkapcsolatban él, és mázlistának tartja magát, hogy rátalált jelenlegi párjára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült