Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Április 12. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Majdnem megölt egy nőt a rapper

Majdnem megölt egy nőt a rapper

Megint mehet a börtönbe Gucci Mane, miután kilökött egy nőt mozgó autójából, amiért az nem akart vele szexuális viszonyba kerülni.

Már amikor fagylaltot tetováltatott az arcára, sejteni lehetett, hogy Gucci Mane agyával nincs valami rendben, és pénteken újabb tanújelét adta mentális problémáinak. A rapper megismerkedett egy hölggyel, és elvitte kocsikázni. Ám az ártalmatlannak tűnő randevúnál többet egyelőre nem akart a meghódított. Így amikor Gucci szexuálisan közeledett felé, a hölgy visszautasította a rímbetyárt. A rapper ettől igencsak pipa lett, és kilökte a nőt mozgó autójából, aki az esés következtében több helyen megsérült, és csoda, hogy túlélte a kalandot. Miután a nő feljelentést tett, Mane-t azonnal letartóztatták, és azóta is őrizetben tartják, mert nem tudta kifizetni negyvenezer dolláros (közel hét és fél millió forintos) óvadékot.


Így elképzelhető, hogy a tárgyalásáig ki sem jön majd a rácsok mögül. Sőt, utána se fog egy darabig. Mert nemcsak a testi sértés súlyos bűncselekmény, de mellé visszaeső is. Tíz éve három hónapig ült kokainbirtoklás, és terjesztés miatt, majd verekedés ügyében hat hónapot, ami alatt gyilkossággal is megvádolták, bár utóbbit nem tudták rábizonyítani. Tavaly pedig többszörös közlekedési kihágás miatt állt bíróság elé, de csak néhány hetes pszichiátriai kezelésre kötelezték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.