Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2011. December 22. 08:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Majka: "Jut időnk egymásra a gyerek mellett"

Majka:

A Story olvasói először láthatják Majkát apaszerepben. Az egykori ózdi hős mára kissé megszelídült, Marci fiával a karjában pedig akár kenyérre is lehetne kenni.

A műsorvezető azonban azt is fontosnak tartja, hogy párjával, Dundikával is kellő időt töltsön kettesben.

Akár házasságok is rámehetnek egy gyermek születésére. Majkáékat azonban nem fenyegeti ez a veszély. "Ettől csak addig féltünk, amíg meg nem tudtuk, hogy Marci mennyire jó gyerek. Amikor nagyon fáj valamije, akkor üvölt, reszket a szája, de általában csak nyüszög, még ringatni sem kell, hogy elaludjon" - meséli Majka, akinek szavait a Story exkluzív fotósorozat képei is alátámasztják. A párnak így természetesen egymásra is marad ideje, bár a romantikázás néha gyors elalvásba csap át. "Marcit letesszük, és össze tudunk bújni Hajnival. Olykor még filmet nézni is leülünk, Hajni látja a film első tíz másodpercét, aztán elalszik. Nyilván most én kevesebb figyelmet kapok, de tudtam előre, hogy így lesz, és ezzel nincs semmi gondom." A büszke szülőknek persze mindennapos problémáik is akadnak, erről bővebben a holnap megjelenő Story magazinban olvashatnak, ahol megmutatják a kisfiukat is, kizárólag a magazin olvasóinak.

Címkék: dundika, Majka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.