Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. November 06. 12:31, szerda | Helyi
Forrás: infogyor.hu/WK

Majka megmentett egy összevert kutyát

Majka megmentett egy összevert kutyát

A rapper Facebook oldalán tett közé egy figyelemre méltó szöveget. Amiben azt írja, hogyan mentettek meg csapatával egy összevert kutyát. Mindez történt nyáron, azóta a kutya jól van és befogadója, akit az eset utáni koncerten találtak neki Majkáék, fotót is küldött a szókimondó rappernek a felgyógyulásról.

Majka így írt az eseményekről: ,,Egy szép nyári napon mikor utazó cirkuszunk két fellépés közt megállt egy Nádas mellett technikai okokból ( pisálás), megláttunk egy kis kutyát a bozótba, aki már eldöntötte hogy meg fog halni!! Megverték es lehet ,hogy meg is kínozták .. Ő nem akart velünk jönni ,morgott es csattogtatta a fogait.. Mégis betettük a kocsiba es elvittük magunkkal! Telehányta az autót miután enni adtunk neki.. Aznap még két fellépésünk volt es el voltunk késve. Megálltunk es megkértnük két lányt ,hogy ne a koncertet nézzék hanem vigyázzanak a kutyusra!! Ez olyan jól sikerült ,hogy az egyik kislányt rábeszéltük vigye el holnap orvoshoz ,aztán hívjon fel es megbeszéljük mi legyen a sorsa!! A kislány megszerette ,es a kutyus igaz ,hogy eleinte nagyon beteges volt de felgyógyult ! Tegnap kaptam egy levelet amiben fényképek voltak!! Kibaszott boldog vagyok!"

FOTÓ - FACEBOOK

Címkék: kutya, Majka, mentés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?