Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. Február 24. 07:22, hétfő | Bulvár

Majka női ruhában zsűrizett és még volt egy-két meglepetés

Majka női ruhában zsűrizett és még volt egy-két meglepetés

Majka a Nicsak, ki vagyok? című műsor első adásában tett egy fogadást arra vonatkozóan, hogy kit rejthet a Szőrmók jelmez.

Majka a műsorban azt ígérte, ha Vajna Tímea van a jelmez alatt, akkor a második adásban női ruhában fog zsűrizni. A fogadást elveszítette, így női ruhában lépett színpadra a TV2 vadonatúj show-jában.

Holdamp Linda, a produkció stylsitja tartotta magát a Borsnak tett ígéretéhez, miszerint a ruhák mellett kiegészítőkkel is készült, hiszen a szűk fekete csillogós ruha, a magassarkú cipő es a fekete harisnya mellett még egy tiara is kerult Majka fejére, akit a műsorvezető Tilla a borsodi transzvesztita klub elnökének nevezte új külsejét látva.

Az ózdi hős azt mondta, inkabb kihúzatta volna két fogát elölről, minthogy nőnek öltözzön, de mint mondta, nem akart s*gget csinálni a szájából és vállalta a kihívást.

Bár Majka szeretett volna a műsor első szünetében átöltözni, a két sztárcsapat tagjai egyelőre nem engedtek a kérésének. Majkát végül csak engedték átöltözni.

A második show-ban elsőként a Pillangó hullott el elsőként, Bíró Ica volt az álarc mögött, senki nem találta el. A második kieső Curtis lett, ő az Ördög jelmezét vette magára.

A végére maradt a Panda Maci illetve az Oroszlán, a legvadabb - néha szürreális - tippek érkeztek a kétszer háromfős csapattól, 1-1 volt az állás ekkor.

Kiderült, hogy a Panda csak hetek múlva leplezi le magát, ugyanis továbbjutott, vígan ugrált, hajlongott. Az Oroszlán lett az utolsó, aki felfedte magát, Shane Tusup volt az, Hosszú Katinka volt férje.

Forrás: origo.hu; borsonline.hu

Főkép: blikk.hu- Móricz István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.