Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2018. Augusztus 23. 11:53, csütörtök | Bulvár

Majka otthagyja Curtist

Majka otthagyja Curtist

Az index.hu munkatársa a szegedi SZIN fesztiválon arról számolt be, hogy Majka koncertjén az előadó az első száma után bejelentette, hogy nem dolgozik többet együtt Curtisszel.

Majka társának drogproblémáira hivatkozva fejezi be Curtisszel a több éve tartó közös munkát.

A koncerten Majka azt is elmondta, hogy Curtis drogproblémái miatt majdnem lemondták a szegedi fellépést is, de végül másképp döntött.

Ez azért is érdekes, mert hétfőn elmaradt Majkáék győri fellépése, bár azt áramkimaradással magyarázták. Majka hiába mondta el a rajongóinak, miért maradt el a koncert, később a magyar bulvármédiát bejárta a hír, hogy a rajongók nekiestek, mire az előadó durván visszaszólt az őt bírálóknak.

A korábban az Újpestben focizó, de inkább a rapkarriert választó Curtisről már tavaly megírták, hogy bedrogozva és ittasan vezetett, a szervezetében kokaint találtak, amikor egy villanyoszlopnak ütközött.

Miután megjelent az index.hu hírportál cikke, Majka egy hosszú Facebook-posztban részletesen beszámolt Curtishez fűződő kapcsolatáról:

"Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat. Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön: a kábítószer!"

Azt is írja, öt éve szép szóval és nem szép szóval is próbálta jó útra téríteni Curtiszt, de mindhiába.


Curtis és Majka -illetve Pápai Joci- készítették el egyébként az idei Volt Fesztivál himnuszát is, márciusban pedig közösen adtak nagykoncertet a Budapest Sportarénában, illetve a páros nemrég jegyeladási rekordot döntött a Budapest Parkban.

Forrás: index.hu

Fotó: Huszti István / Index

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.