Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Augusztus 23. 11:53, csütörtök | Bulvár

Majka otthagyja Curtist

Majka otthagyja Curtist

Az index.hu munkatársa a szegedi SZIN fesztiválon arról számolt be, hogy Majka koncertjén az előadó az első száma után bejelentette, hogy nem dolgozik többet együtt Curtisszel.

Majka társának drogproblémáira hivatkozva fejezi be Curtisszel a több éve tartó közös munkát.

A koncerten Majka azt is elmondta, hogy Curtis drogproblémái miatt majdnem lemondták a szegedi fellépést is, de végül másképp döntött.

Ez azért is érdekes, mert hétfőn elmaradt Majkáék győri fellépése, bár azt áramkimaradással magyarázták. Majka hiába mondta el a rajongóinak, miért maradt el a koncert, később a magyar bulvármédiát bejárta a hír, hogy a rajongók nekiestek, mire az előadó durván visszaszólt az őt bírálóknak.

A korábban az Újpestben focizó, de inkább a rapkarriert választó Curtisről már tavaly megírták, hogy bedrogozva és ittasan vezetett, a szervezetében kokaint találtak, amikor egy villanyoszlopnak ütközött.

Miután megjelent az index.hu hírportál cikke, Majka egy hosszú Facebook-posztban részletesen beszámolt Curtishez fűződő kapcsolatáról:

"Elvesztettem az egyik legjobb barátomat, társamat, sőt inkább az egyik családtagomat. Elvette tőlem az a dolog, amit mindennél jobban utálok ezen a földön: a kábítószer!"

Azt is írja, öt éve szép szóval és nem szép szóval is próbálta jó útra téríteni Curtiszt, de mindhiába.


Curtis és Majka -illetve Pápai Joci- készítették el egyébként az idei Volt Fesztivál himnuszát is, márciusban pedig közösen adtak nagykoncertet a Budapest Sportarénában, illetve a páros nemrég jegyeladási rekordot döntött a Budapest Parkban.

Forrás: index.hu

Fotó: Huszti István / Index

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.