Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Május 08. 12:30, kedd | Helyi
Forrás: Győr Plaza

Májusi rendezvénydömping a Győr Plazában

Májusi rendezvénydömping a Győr Plazában

Boros Lajos képkiállítása és Lali Király audienciája a Győr Plazában.

Boros Lajos képeinek legjavát mutatja be a kiállítás, melyeken a fény, a víz és a KÁOSZ uralkodik. A képeket 2012. május 12-24 között lehet megtekinteni a Győr Plazába, a T-Partner üzlettel szemben.

A kiállítás teljes időtartama alatt a képekhez egy audiovizuális tárlatvezetés is tartozik, ahol a művész maga mondja el a képekhez tartozó legfontosabb információkat zenei aláfestéssel.

A tárlat egyik képe árverésre kerül az élő Lali király rádió felvétele során, amelyből a befolyt adományt jótékony célra ajánlja fel a művész és a szervezők a győri Lurkó Alapítvány számára. (A Lurkó Alapítvány célja, hogy a beteg kórházban kezelt gyermekek számára elviselhetőbbé tegye az ott eltöltött időt. Az Alapítvány három játszóházat alakított ki, (egyet a gyermekosztályon fekvő gyermekeknek, egyet a gyermekambulancián vizsgálatra várakozó gyermekeknek, egyet pedig a gyermeksebészeten kezelt kis lurkóknak) ahol önkéntes segítők terelik el a gyermekek figyelmét betegségükről játékkal, kézműves foglalkozásokkal. Az elárverezett kép segítségével még több gyermek arcára varázsolhatnak mosolyt.)

A rendezvény fővédnöke és a kiállítást megnyitja: Bódis Piroska üzemeltetési igazgató Győr Plaza

Lali Király audienciája

A műsor felvétele 2012. május 12-én 18:00 órakor kezdődik a Győr Plazában.
A kiállítás megnyitóját követően, élő Lali Király rádiófelvételre is sor kerül majd, ahol nem csak a király, hanem természetesen Szív Atya is jelen lesz, és az audiencián fogadják az érdeklődőket. A Győr Plazában rögzített műsor felvételről lejátszásra is kerül majd a NEO FM hullámhosszán a jól ismert műsorban.
„Gyere el Te is és légy részese a népszerű rádióműsornak!”

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk a Győr Plazában.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?