Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2010. Április 27. 14:43, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Manchesterbe szerződhet Fülöp Márton

Manchesterbe szerződhet Fülöp Márton

Fülöp Mártont a szezon végéig kölcsönvenné a Manchester City a Sunderlandtől – értesült a mértékadó manchesteri lap, a Guardian. A magyar hálóőrre Shay Given és Stuart Taylor sérülése miatt lenne szüksége a Citynek.

Shay Given és Stuart Taylor sérülése, valamint Joe Hart kölcsönadási szerződése miatt kapust keres a Manchester City az utolsó két fordulóra.

A jelölt már megvan: a manchesteriek Fülöp Márton szerződtetésében látnák a megoldás kulcsát a Guardian szerint.

A Sunderland magyar hálóőrére csupán harmadik számú kapusként számítanak a Stadium of Lightban, és az idény végén továbbállna, ám előtte még Manchesterben várhat rá egy rövidke vendégjáték.

Az Égszínkékek hatalmas harcban vannak a Bajnokok Ligája-selejtezős negyedik helyért, és a bajnokság véghajrájának semmiképpen sem rugaszkodnának neki az Arsenal ellen beugró feröeri hálóőrrel, Gunnar Nielsennel.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.