Városlista
2024. augusztus 17, szombat - Jácint

Hírek

2011. Augusztus 05. 14:30, péntek | Helyi
Forrás: Revita TV

Már csak két nap és kezdődik a flúgos futam

Már csak két nap és kezdődik a flúgos futam

Elindul ugyanis az robogós konvoj az Adriai - tengerhez, amelyről a Revita híradó számolt be először.

Amint azt a múlt hét pénteken már bemutattuk, körülbelül száz kismotoros vág neki a több mint 500 kilométeres távnak, hogy aztán a szlovén tengerpart szépségeivel ismerkedjen. Az egyedülálló vállalkozás - amióta beszámoltunk róla - egyre több ember érdeklődését kelti fel.

A résztvevők hetek óta készülnek a flúgos futamra, már mindent meg is terveztek. 60 - 80 kilométeres etapokat tesznek meg, a megállóhelyeken pedig várhatóan sokan csatlakoznak majd hozzájuk. Szervízautó és cserejárgány segíti a túrát, a résztvevőknek csak sátrat és fürdőruhát kell magukkal vinniük. A robogós túra két nap múlva, szombaton reggel fél kilenckor startol az Árkád parkolójából, a cél pedig a szlovén tengerpart. Ott olyan gyöngyszemeket látogatnak meg mint például az idehaza is népszerű Portorozs. Lukácsi István, a tengeri kaland ötletgazdája egyébként csak bemelegítésnek szánja az utat, ha minden rendben lesz később akár nagyobb kihívásokra is készen állnak a robogósok. Az indulásnál ott lesz stábunk is, sőt reményeink szerint a túra további pontjairól is tudunk majd felvételeket mutatni Önöknek. Most már csak a jó időért kell imádkozniuk a nem mindennapi túra résztvevőinek, nem lenne jó ha több száz kilométeren keresztül feleslegesen cipelnék magukkal a fürdőruháikat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 17. 09:12, szombat | Helyi

Tunéziai támadóval erősített az ETO

Sahli Ouijdi személyében egy bal oldali támadót igazolt az ETO.

2024. Augusztus 17. 08:15, szombat | Helyi

A képviselő ígéri: utánajár a vasúti állapotoknak

Néhány napja vasútfotósok (iho.hu) örökítették meg, ahogy kidőlt egy villanyoszlop a győri vasútállomás 4-es 5-ös peronja között. Csak nekidőltek, ennyi elég is volt.

2024. Augusztus 17. 07:09, szombat | Helyi

Itt vannak a „Fesztivál borai”!

A Győri Bornapokhoz kapcsolódó „Fesztivál bora” borverseny zsűrije döntött, az eredményeket most hozta nyilvánosságra a Győri Művészeti és Fesztiválközpont.

2024. Augusztus 16. 09:09, péntek | Helyi

A házigazdák győztek az Elektromos Kupán

Múlt héten szombaton rendezték meg az Elektromos Kupát, a győri Iparcsatornán. Az Iparcsatorna a versenyzés szempontjából nagyon megosztó, mert egy rendkívül nehéz víz, ami mindig más arcát mutatja.