Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Január 07. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Már Döglégy sem a régi

Már Döglégy sem a régi

45 éves Ganxsta Zolee rockzenész, aki már jégkorong-meccsekre hordja a kislányát.

Nemrégiben fordult a kocka: korábban apja, a színész Zana József akadt ki fia viselt dolgain, kezdve az egész testét elborító tetoválásoktól, a négybetűs csúnya szavaktól hemzsegő dalain át, sokszor botrányos viselkedéséig, ám nemrégiben a gázos rapper orrolt meg az apjára, amikor az az Édesnégyes című műsorban szerinte méltatlan szerepet vállalt.

Ganxsta Zolee még azt is megpedzette, hogy nevet változtat, de persze nem a Ganxstát teszi le, hanem az eredetit, valójában Zana Zoltánnak hívják. Volt már példa valami hasonlóra csak éppen fordítva, amikor az idősebb Zana fenyegette kitagadással a fiát, mert szégyellte, hogy a Sex Action együttes koncertjei végén a lányok a bugyijukat feldobálták a színpadra.

Zolee dobosként volt tagja az együttesnek, majd 1995-től a Kartel frontembereként aratott sikereket az erre fogékony közönség körében. Csináltak vagy tucatnyi nagylemezt, és nem csak Zolee foga, de albumaik is kivétel nélkül arany- vagy platinabevonatot kaptak. Ráadásul Zolee nagy dumás, és örökölt valamit apja színészi tehetségéből is, úgyhogy kedvelt vendég a médiában, volt lakója celebvillának, és még főzőcskézett is.

De már ő sem a régi. Míg a Kartel fénykorában a tagoknak kötelező volt csajozni, és a nősülés kizárást vont maga után, pár éve Zolee is családos ember lett, titokban elvette a barátnőjét, s immár boldog apuka. Kislánya, Zoé három és fél éves, de nagy hokirajongó apja már meccsekre hordja. A zenei ízlését is formálja, a kislány Slayert hallgat...

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült