Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. Október 04. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Stop

Már nem számíthat családjára a Megasztár csillaga?

Már nem számíthat családjára a Megasztár csillaga?

Szíj Melinda inkább vállalja az egyedüllétet és magányt a szombat esti élő adások alatt, mintsem olyat kényszerítsen gyermekeire, amit azok nem szeretnének. A TV2-es közönség kedvence így magára hagyottan, ismeretlen ismerősök buzdít

A Megasztár jóval több, mint fény és csillogás, hiszen a versenyzők egy héten át megfeszített tempóban készülnek az élő adásra, amiben több millió néző követi figyelemmel tehetségüket és aktuális lelkiállapotukat. Egyedül a család és a versenyzők szerettei lehetnek azok, akik támaszt nyújthatnak ezekben a nehéz hónapokban, nem véletlen hát, hogy a versenyzők pihenőhelyéül szolgáló lihegő melletti szektorban a közeli hozzátartozók kapnak helyet, akik néha csak egy-egy mosollyal, vagy egy gyors puszival biztatják szeretteiket. Nem így Szíj Melindát, akit ismerősei kísérték a szombati döntőre. Ketten közülük a színpad mellett szorítottak, a közeli szektorban mindössze egy hölgy üldögélt.

"Melinda ismerőseivel jöttem, bár nem ismerem. A családja, a gyermekei és az élettársa nincsenek itt, Győrött maradtak. Nem ismerem, de nagyon szurkolok neki. Hosszú lenne ezt kifejteni, de jó lenne, ha kicsit bátrabb lenne, ugye érti" - mondta a Napi Ásznak a kedves hölgy, aki ismeretlenül is meghatottan hallgatta a tehetség előadását.

"Azt kértem, ne jöjjenek ma ide!" - mondta el Szíj Melinda Liptai Claudia azon kérdésére, hogy hol vannak a gyermekei. "Ők nem szeretnek szerepelni és én tiszteletben tartom a döntésüket" - próbálta szépíteni Melinda a tényt, hogy gyermekei cserbenhagyják ebben a nehéz időszakban. A zsűri mindezek ellenére bíztatja, és arra kéri, hogy ne adja fel álmait. Pedig úgy tűnik, mindez családja szétszakadásához vezet.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült