Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Szeptember 25. 14:41, szombat | Sport
Forrás: NSO

Maradona: Az életemet adnám a kapitányi posztért

Maradona: Az életemet adnám a kapitányi posztért

Diego Maradona minden vágya, hogy újra az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya legyen. Ennek érdekében hajlandó lenne megválni korábbi segítőitől is.

A korábbi klasszis a nyári vb után kikötötte: csak akkor marad a válogatott élén, ha változatlan szakmai stábbal dolgozhat tovább. Ez azonban nem tetszett az argentin szövetség vezetőinek, így nem újítottak vele szerződést.

Argentína azóta felkészülési mérkőzésen idegenben 1–0-ra nyert Írország ellen, majd hazai pályán 4–1-re legyőzte a világbajnok spanyol válogatottat. Ezeken a mérkőzéseken az ideiglenes jelleggel megbízott Sergio Batista irányította az albicelestét, és jó esély van rá, hogy a szakember – aki 1986-ban Maradonával együtt nyert vb-aranyat – végleges szerződést kap.

Maradona azonban nagyon szeretne újra leülni a nemzeti csapat kispadjára, ennek érdekében pedig most már hajlandó lenne más segítőkkel dolgozni.

„Az életemet is odaadnám, csak hogy én lehessek a szövetségi kapitány. Minden vágyam, hogy újra a csapattal legyek és bizonyíthassak” – nyilatkozta Maradona a Fox Sportsnak.

Úgy tűnik azonban, hogy későn vett vissza az igényeiből, mivel Julio Grondona, az argentin szövetség elnöke igen elkötelezettnek tűnik Batista mellett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g