Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2011. November 18. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Maradt esély a Final Four-ra

Maradt esély a Final Four-ra

Csütörtök este lépett pályára Lisszabonban a Rába ETO futsal csapata a Sporting ellen. A mérkőzés nem kis téttel bírt a győri gárda számára, hiszen egy jó eredménnyel akár világszenzációt is okozhattak volna.

A találkozó elején elég szerencsétlen körülmények között egyéni hibák miatt már a 12. percben három góllal vezetett a Sporting, de a Rába-partiak nem adták fel és a félidő hátralévő részében az öt a négy elleni játékra áttérve kapujuk elé szögezték a tavalyi Futsal Cup döntősét. A második félidő elején Al-Ioani révén gyorsan sikerült betalálni a portugál bajnok kapujába, és felcsillant a remény a felzárkózásra, de hiába küzdött emberfeletti módon az ETO, több gólt nem sikerült szerezni, így Dobre bődületes kapufája sem segített, maradt a 3-1-es Sporting győzelem.
A magyar bajnok majd harminc percig beszorította ellenfelét, de nem sikerült a fordítás Európa egyik legjobb csapata ellen, azonban maradt esély, hiszen nagy gólarányú győzelme az Iberia Star ellen, és az így elért pozitív gólkülönbség akár a Final Four-ba kerülést is eredményezheti az utolsó fordulóban, ha az eredmények kedvezően alakulnak a Rába ETO részére.

Molnár Attila


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 09:16, vasárnap | Helyi

Kulcslyuk műtéthez kapott pénzt a győri kórház helyi vadászoktól

Megyei vadászok a győri kórház gyermekosztályának 1 200 000 forint értékű segítséget „vadásztak össze”.

2024. Május 19. 08:16, vasárnap | Helyi

Nyomatékot adnak gyakorlati tudásuknak

Még könnyebb lesz fizikát tanulni a győri Kazinczy Ferenc Gimnáziumban. Az intézmény megkapta ajándékba azt az eszközt, amelyet a tavalyi Alprosys Kreatív Fizikaversenyen használtak a diákok.

2024. Május 19. 07:12, vasárnap | Helyi

Díjat nyert a győri Audi

Azért kapta az elismerést, mert energiaigényének nagy részét megújuló forrásból fedezi.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

A nyomdaipar egyik legnagyobb kitüntetését kapta a győri szakember

A díjat Egyházi Zsolt kapta, aki egy győri nyomdaipari céget vezet. Már az édesapja is nyomdász volt, az elismerést az ő emlékének ajánlja.