Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2011. November 18. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: Rába ETO Futsal Club

Maradt esély a Final Four-ra

Maradt esély a Final Four-ra

Csütörtök este lépett pályára Lisszabonban a Rába ETO futsal csapata a Sporting ellen. A mérkőzés nem kis téttel bírt a győri gárda számára, hiszen egy jó eredménnyel akár világszenzációt is okozhattak volna.

A találkozó elején elég szerencsétlen körülmények között egyéni hibák miatt már a 12. percben három góllal vezetett a Sporting, de a Rába-partiak nem adták fel és a félidő hátralévő részében az öt a négy elleni játékra áttérve kapujuk elé szögezték a tavalyi Futsal Cup döntősét. A második félidő elején Al-Ioani révén gyorsan sikerült betalálni a portugál bajnok kapujába, és felcsillant a remény a felzárkózásra, de hiába küzdött emberfeletti módon az ETO, több gólt nem sikerült szerezni, így Dobre bődületes kapufája sem segített, maradt a 3-1-es Sporting győzelem.
A magyar bajnok majd harminc percig beszorította ellenfelét, de nem sikerült a fordítás Európa egyik legjobb csapata ellen, azonban maradt esély, hiszen nagy gólarányú győzelme az Iberia Star ellen, és az így elért pozitív gólkülönbség akár a Final Four-ba kerülést is eredményezheti az utolsó fordulóban, ha az eredmények kedvezően alakulnak a Rába ETO részére.

Molnár Attila


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?