Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2020. Március 18. 07:53, szerda | Helyi

Marcalváros szélén ragadtak a tigrisek

Marcalváros szélén ragadtak a tigrisek

A lehető legrosszabb időpontban kezdte meg győri vendégszereplését a Hungária Nagycirkusz, hiszen mindössze két nappal az előtt érkeztek, hogy Orbán Viktor bejelentette a tömegrendezvények betiltását.

Mivel a cirkuszsátor alá többen férnek el száz nézőnél, a társulat gyakorlatilag előadás nélkül bontott sátrat, ám a kamionok és a lakókocsik még mindig az egyik bevásárlóközpont parkolójában állnak.

A Győr+ stábja megkereste a szerencsétlenül járt társulatot, ám az artisták közül senki sem akart nyilatkozni.

Információink szerint, a cirkusz 25 kamionja néhány napon belül elhagyja Győrt.

Az egészségügyi vészhelyzet miatt kialakult állapotot méltányolta a terület birtokló áruházlánc is, hisz méltányos területfoglalási díjat kér csupán a Hungária Nagycirkusztól és azt is engedélyezte, hogy még néhány napig, amíg a szállításokat megszervezik a területen maradjanak a cirkuszosok.

A társulat egyébként Győrből egyenesen az úgynevezett téli szállásuk felé veszi az irányt, hisz a betervezett turnécélpontokba értelmetlen lenne elmenniük. A magát megnevezni nem akaró forrásunk szerint, bár bíznak abban, hogy a nyári időszakban a Balaton környékén még láthatja a publikum a cirkusz artistáit a manézsban, nincsenek illúzióik. Véleménye szerint az idei turnéidőszak úgy fejeződött be, hogy el sem kezdődött.

Forrás: gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 12. 14:43, kedd | Helyi

Miben Mások A Mai Vidojátékok & Milyen Pozitív Hatásaik Vannak?

A konzol és PC játékok egyre nagyobb figyelmet kapnak a közéletben és a médiában is. Bizonyos szempontokból pedig a mai modern videójátékok nagyobb bevételekkel és magasabb elvárásokkal érkeznek, mint egyes mozifilmek. Egy-egy játék ped

2021. Október 07. 10:19, csütörtök | Helyi

Menő Munkahely Győrben!

A pápai központú ANDL Kft. győri üzletébe Kisgép SZERVIZES, és Kisgép ÉRTÉKESÍTŐ Álláslehetőséget hirdet!

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.