Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2016. Március 10. 13:40, csütörtök | Helyi
Forrás: Győr Megyei jogú Város honlapja

MÁRCIUS 15.- emlékező ünnepség programja és forgalmi változások

MÁRCIUS 15.- emlékező ünnepség programja és forgalmi változások

Forgalmi változások március 15-én



Felhívjuk az ünneplők figyelmét, hogy a díszszázad felvonulása előtt alaki bemutatót is láthatnak, amelyen a fegyverfogásokat díszsortűz leadása követi vaklőszerrel, ez jelentősebb hanghatással jár.

Forgalmi változások március 15-én

Az önkormányzat által szervezett ünnepségek ideje alatt útlezárásokra kell készülni, amely a helyi és helyközi autóbuszjáratokat is érinti…

A rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 2016. március 15-én 9:15 – 13:00 óráig a Szent István úton a Munkácsy út és Baross híd, a Teleki László út és Baross híd , az Aradi vértanuk útján a Révai út és Szent István út és a Jókai úton a Révai út és Szent István út valamint Árpád út és Szent István út közötti szakaszán. A lezárt útszakaszra a fenti időben tilos a behajtás.

Az ÉNYKK Zrt. értesít utasait, hogy 2016. március 15-én – kedden – 10.30 és 12.30 óra között a Szent István út Baross Gábor híd és Munkácsy Mihály utca közötti szakasz lezárása jelentős mértékben érinti a helyi, regionális és országos autóbuszjáratok közlekedését is.

Az 1-es és a 85-ös úton közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a Révai Miklós utca – Városháza – Aradi vértanúk útja, szökőkút – Honvéd liget – Gárdonyi Géza utca megállóhelyeket. A rendezvény napján, a terelés idejére a Belváros jobb kiszolgálása érdekében (a Honvéd liget megállóhely kiváltására) Árpád út néven ideiglenes autóbusz-megállóhely létesül.

Az 1, 1A, 7 vonalak járatai Nádorváros felől a Baross Gábor hídig, illetve a 11-es járatok a Malom ligetig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út – Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyeken. Visszafelé a járatok (a 7-es vonal kivételével) a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen. A 7-es járatok Révai Miklós utca helyett a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Gyárváros felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen.

A 2-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A Zöld utca felé a Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyet, de fel- és leszállást biztosítanak a Buda utca és a Nádor aluljáró megállóhelyeken.

Az 5-ös vonal járatai Kismegyerről a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Kismegyerre induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 6-os vonal járatai Sárás irányából a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, ezt követően a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) – Roosevelt utca (Bartók emlékmű) megállóhelyeken állnak meg, ezért nem érintik a Gárdonyi Géza utca – Révai Miklós utca – Városháza megállóhelyeket. Kismegyer irányából eredeti útvonalukon közlekednek.

A 8-as vonal járatai a Révai Miklós utca helyett a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyről indulnak Pinnyéd irányába, és Likócs irányából oda is érkeznek. Pinnyéd felé a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. Likócs irányába a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen.

A 14B vonal járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen.

17, 17B járatok a Virágpiac felől a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen. Gyárváros felől a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, ezt követően a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyen megállnak, majd a Baross Gábor hídon át a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyig közlekednek.

A 19A vonal járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot, és megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. A Virágpiactól a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen.

A 22, 22B vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon közlekednek. Ennek megfelelően Marcalváros, Ménfőcsanak felé nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken, a városközpont felé pedig leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 30-as, 30A és 31-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda érkeznek. Mindkét irányban a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Győrszentiván felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen, a Belváros felé pedig a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyet is érintik.

A terelés ideje alatt a Baross Gábor hídon át, a Belváros irányába közlekedő helyi autóbuszok kivétel nélkül megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen. A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 17. 09:10, szerda | Helyi

Munka a kánikulában: mikor lehet letenni a bírói talárt?

A sorozatunkat ott folytatjuk, ahol a legtöbben nem szeretnek lenni, főleg nem a büntetőügyszak tárgyalásain: ez a bíróság.

2024. Július 17. 08:16, szerda | Helyi

Nyaralás „ON” a Vaskakasnál is

Bezárta 2023/24-es évadját a Vaskakas Bábszínház: olvasható a Facebook-bejegyzésükben. Kocsis Rozi igazgató elsőként a 17. Győrkőcfesztivált értékelte, ahol több, mint 11.000 karszalagot osztottak ki.

2024. Július 17. 07:12, szerda | Helyi

Tucatnyi posta helyett lett postapont idén Győr-Moson-Sopronban

Posta nem vész el, \"csak\" átalakul: nem mindegy azonban az sem, miként.

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.