Városlista
2024. február 24, szombat - Mátyás

Hírek

2010. Február 14. 15:22, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Márciustól újra Mr. és Mrs.

Márciustól újra Mr. és Mrs.

Egy bőröndnyi készpénz, egy világkörüli út vagy egy 1965-ös évjáratú, Cadillac DeVille Cony luxusautó: ezek közül választhat majd a TV2-n hamarosan induló Mr. és Mrs. című műsor győztes sztárpárja. Március 1-től minden héten öt

Nem lesz könnyű a választás, a produkciót Tilla oldalán vezető Liptai Claudia például legszívesebben mindent vinne, ha a győztes helyében lenne. A bombaformában lévő műsorvezető azonnal világkörüli útra indulna a kabrióval, a hátsó ülésen diszkréten megbújó bőrönd társaságában. A barna Cadillac és a bankókkal degeszre tömött csinos kis táska a fotózáson azonnal elvarázsolta a TV2 sztárját.
"Az autóban ülve Tillával átéreztük, milyen volt a hatvanas években szerelmespárnak lenni, amikor a még a nő nő volt, a férfi pedig férfi! Fantasztikus lehetett egy ilyen kocsival száguldozni az éjszakában, pláne úgy, hogy ez ember mellett az ülésen ott lapult egy pénzzel teli bőrönd is" - mesélte nevetve Claudia.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.