Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Május 04. 14:45, kedd | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Mariah Carey ismét igent mondott

Mariah Carey ismét igent mondott

Csupán két éve élnek házasságban, de már másodszorra újították meg fogadalmukat Mariah Carey és férje, Nick Cannon.

A ceremóniát pénteken tartották a pár saját birtokán, és úgy tervezik, hogy ezután is minden évben felfrissítik házassági esküjüket. Tradicionális esküvői zene mellett cseréltek ismét gyűrűt, és a csók után az énekesnőt egy különleges, gravírozott karkötővel is meglepte férje.


 - Csak biztatni tudok mindenkit, hogy tegye meg. Ha boldogok vagytok és szerelmesek, hát ünnepeljétek meg! - mondta Cannon. - Heidi Klum és Seal is minden évben megújítják fogadalmukat! - tette hozzá a férj, aki a Bye Bye című dal videoklipjének forgatásán ismerte meg Mariaht, rá két évre pedig a Bahamákon feleségül is vette.

Az énekesnőnek ez a második házassága. Az elsőt 1993-ban kötötte Tommy Mottolával, akitől öt év múlva elvált. Mariah akkor azt mondta, hogy érzelmileg és szellemileg is kimerítette a kapcsolat.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.