Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2010. Január 11. 14:22, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris ezer férfi harcolna Editért

Máris ezer férfi harcolna Editért

Felröppent a hír, miszerint a Benkő feleséget keres című műsorból megismert Horváth Edit, fiatal fiút keres magának új műsorában. A szőke hölgy a StoryOnline-nak elmondta, egyáltalán nem hajt 20-30 éves fiatalemberekre.

Edit felháborítónak tartja, hogy úgy akarják beállítani, mint aki csakis fiatal fiúkra hajt. Azt mondja, mindig saját korosztályából választott magának párt, most is ez a célja. Abban is biztos, ha elindul az Edit férjet keres című műsor, biztosan lesznek a jelöltek között akár 30 évesek is, ennek ellenére nem az a célja, hogy mellettük találja meg a boldogságot.

Az egykori feleségjelölt azt egyelőre nem tudta megmondani, mikor indul műsora az RTL Klubon. Azt azonban elárulta, már is 100 körül van a férjjelöltek száma, akik mind az ő kegyeiért szeretnének megküzdeni.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony BenceEzek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.