Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 03. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris haldoklik a Clinton-lány házassága

Máris haldoklik a Clinton-lány házassága

Alig félévnyi nász után különköltözik Chelsea Clinton és férje, mert a bankár megfutamodott a családalapítástól.

Nyáron az év lagzijának keretében kimondta a boldogító igeneket Chelsea Clinton és Marc Mezvinsky, ám a szavakkal együtt azóta a szenvedély is elszánt. A páros ugyanis különköltözik. Mark otthagyta jól menő befektetési bankár cégét, hogy három hónapig síelhessen Wyomingban. Mindeközben Hillary és Bill lánya New Yorkban marad, hogy befejezze tanulmányait. Azonban a barátaik szerint nem az ifjú férj sportmániája áll a különélés hátterében. A harmincéves Chelsea ugyanis már szeretne belekezdeni a családbővítésbe, Mark azonban nem akar még gyerekeket. A nézetkülönbség megoldására pedig a megfutamodást találta a legjobbnak. Mert ötévnyi szerelem után tényleg nem lehetne bármit megbeszélni párjával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.