Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 22. 07:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Máris mutogatja magát a tizenéves örökösnő

Máris mutogatja magát a tizenéves örökösnő

A Kardashian-nővérek alig tizennégy esztendős mostohahúga, Kendall máris a nagy elődök nyomába szegődött, és apró bikiniben pózol az egyik magazinban.

Kim Kardashian évente több mint egymilliárd forintot keres azzal, hogy van. Ehhez nem kell sem dolgoznia, sem buliznia, sem hirdetnie bármit is. Ez a karrier pedig elég tetszetős nagyobbik mostohahúgának is. Ezért Kendall Jenner már most elkezdte építeni a hírnevét, ami a testére épül. Ugyan alig tizennégy éves, de már az egyik magazinban bikinire vetkőzött a héten, mert amúgy nincs elég magamutogató modell még. Hamarosan pedig belekezd profi manöken karrierjébe, ahol aztán tényleg nem garbóban és nagykabátban fogják kizavarni a kifutóra.





Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy kell-e az embernek pénz. Hiszen az egyesült Kardashian és Jenner klán olyan vagyonnal rendelkezik, amiből Közép-Európa három országa is elélne egy évig vígan. Ők azonban még híresek is akarnak lenni, mert a gazdagok közül csak akkor lehet kitűnni, ha a fél világ ismeri a nevüket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült