Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Február 13. 06:57, szombat | Sport
Forrás: HírTV

Marketingfogás volt a 30 doppingeset?

Marketingfogás volt a 30 doppingeset?

Marketingfogás volt a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség által csütörtökön bejelentett 30 doppingeset. A szervezet elnöke az elmúlt hetekben elvégzett teszteket említett, azóta azonban kiderült, hogy még tavalyi eseteket is beleszámolta

A WADA általános igazgatója elismerte, hogy legalább egy tucat tavalyi orosz pozitív esetet belevettek jelentésükbe. Vagyis a pénteken kezdődő ötkarikás játékok előtt semmivel sem hatékonyabb a doppingellenőrzés, mint korábban volt.

Időközben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság bejelentette, hogy megvan az első, az olimpia helyszínén vett pozitív minta. Az orosz jégkorongozónő Szvetlena Tyerentyeva szervezetében azonban olyan szer nyomaira bukkantak, amelynek szedése csak versenyen tilos, így csak megrovásban részesül.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.