Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2010. Február 06. 14:44, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Más névvel ragyognak tovább a kiscsillagok!

Más névvel ragyognak tovább a kiscsillagok!

A 2007-es Csillag Születik-ben megismert és megszeretett tánccsoport, a Black Time, egy kellemetlen vita miatt sajnálatos módon elvesztette nevét. Ódor Dániel, akit a műsorban a csapat vezetőjeként ismert meg az ország összetűzésbe került

A különválás következményeként az együttesnek nevet kellett változtatnia. Ódor Dániel és a csapat tagjai a No Comment nevet választották, ezzel is jelezve, hogy nem foglalkoznak az őket ért kellemetlenségekkel!
2007-ben a tehetségkutatóban szerzett ismertségnek köszönhetően rengeteg fellépési lehetőséget kapott az akkor még Black Time néven futó csapat. 2008-ban azonban, mikor a szakítás miatt elvesztették a nevüket, mindent elölről kellett kezdeniük.

A csapat, a stílus, az életérzés ugyanaz maradt, csak a név változott No Comment-re! Tehetségüket és kitartó munkájukat rövid idő elteltével az élet egy nagy lehetőséggel jutalmazta: a NOX együttes nagyszabású Időntúl koncertturnéjának színpadképének és koreográfiáinak kidolgozására Ódor Dánielt kérték fel, a produkcióban részt vevő táncosok pedig a No Comment tagjai lettek!
A tánccsoportot visszatérése kapcsán az RTL Klub a 2009-es Csillag Születikbe is visszahívta, ekkor már mint sztárvendéget. A műsorban való fellépésnek köszönhetően újra a figyelem középpontjába kerültek! A No Comment a névváltoztatással egy időben új iskolát is alapított, ez lett a No Comment Hip Hop Tánciskola. Mindössze másfél éve léteznek, de már az ország 22 helyén tanítanak. Diákjaik száma hamarosan eléri az 1000 főt. Minden évben szerveznek táborokat, ahol naponta többször van táncóra, és a tanárok gondoskodnak arról is, hogy fergeteges hangulat legyen! A No Comment tagjai rengeteg hazai és nemzetközi versenyen vesznek részt, megszámolni is nehéz lenne, hány díjat is szereztek már. Eddigi eredményeik közül talán a legbüszkébbek a 2 világ- és 2 Európa-bajnoki címükre. Az iskola tanulói példaképként tekintenek tanáraikra.

Ódor Dániel és a csapat nagyon nehéz időszakon van túl. Nagyon közel voltak ahhoz, hogy sokéves munkájukat elveszítsék egy sajnálatos vita miatt. A csapat kitartása és rengeteg munkája miatt azonban sikerült újra visszatáncolniuk magukat a csúcsra.

http://www.nocommenthiphop.com/

Fotó:rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.