Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Április 15. 07:41, csütörtök | Sport
Forrás: HírTV

Massa meglepetést akar okozni a Red Bullnak

Massa meglepetést akar okozni a Red Bullnak

Sokan - főleg a legutóbbi Malajziai Nagydíj óta – vélik úgy, hogy a Red Bull autói a legjobbak a Formula-1-ben, vagyis Sebastian Vettelt és/vagy Mark Webbert kell legyőznie annak, aki világbajnok akar lenni. Így vélekedik Felipe Massa is, ak

Szepangban Vettel nyert Webber előtt: a Red Bull idén először diadalmaskodott, miután Bahreinben és Ausztráliában is műszaki hiba miatt hiúsult meg a sikere. A közvélemény már a szezon előtt is a legfőbb esélyesek között tartotta számon az istállót, ezek a „hangok" pedig felerősödtek az elmúlt másfél hétben.


„Malajziában sokan mondták, hogy messze a Red Bull autói a leggyorsabbak a mezőnyben. Ez igaz is, hiszen a rajtrács elejére kerültek" - írta blogján a Ferrari brazil ásza.


Massa Bahreinben a második, Ausztráliában a harmadik volt, míg a malajziai hetedik hely után a pontverseny élére állt. Igaz, előnye mindössze két pont a csapattárs Fernando Alonsóval, valamint Vettellel szemben.



„Más megvilágítás alá esik az eredmény, ha a teljes versenytávot elemezzük. Szepangban ugyanis senki sem veszélyeztette a Red Bullt, lévén a két legveszélyesebb ellenfél hátulról rajtolhatott. Pedig megszoríthattuk volna őket. Erre is emlékeznünk kell, amikor analizáljuk a futamot. Egyértelmű, hogy a Red Bull sem verhetetlen!" - szögezte le Felipe Massa.


A dél-amerikai versenyző szerint Vettel és Webber életét a Ferrari mellett a McLaren is megkeserítheti Sanghajban, de reméli, az igazi nagy meglepetést ő okozhatja.


„Nem olyan rossz a sanghaji statisztikám, már kétszer állhattam dobogóra: 2008-ban második, 2007-ben pedig harmadik voltam. Szép pálya vár ránk, amelyen kellemes feladatot jelent a versenyzés. A rendkívül hosszú célegyenes remek alkalmat kínál az előzésre. De óvatosnak kell lennünk: idén rendkívül jó a McLaren végsebessége, egymás elleni csata esetén nagyon körültekintően kell védekeznünk."


(sporthirado.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.

2024. Augusztus 14. 07:37, szerda | Sport

Kl-selejtező - A Paks egyetlen körre a főtáblától

2024. Augusztus 13. 08:01, kedd | Sport

BL-selejtező - A balhátvéd poszt okoz gondot a Midtjylland edzőjének

A Midtjylland vezetőedzőjének a balhátvéd poszt okoz gondot a Ferencváros elleni visszavágó előtt a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

2024. Augusztus 13. 07:50, kedd | Sport

Köszöntötték az olimpikonokat, Gyulay szerint méltán lehetünk büszkék

Több mint ezer fős lelkes tömeg, rokonok, barátok, szurkolók és a média munkatársai fogadták a párizsi olimpiáról az aranygéppel, valamint korábban hazatért magyar olimpikonokat hétfő délután a Puskás Szoborparkban.