Városlista
2024. szeptember 10, kedd - Nikolett, Hunor

Hírek

2011. Február 11. 08:20, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Meccsrutint szereztek a fiatalok: félgőzzel is továbbjutás a Magyar Kupában

Meccsrutint szereztek a fiatalok: félgőzzel is továbbjutás a Magyar Kupában

Továbbjutott a Szekszárd ellen a Magyar Kupában a győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata: már a találkozó elején nyilvánvalóvá tette a zöld-fehér együttes, hogy hamar dűlőre szeretné vinni a dolgot. A továbbjutás már az első félid

Vérten Orsi nagyon élt az első játékrészben, főleg indításból volt eredményes a válogatott szélső. A 23. percben már 10 gól volt a két csapat közötti különbség, gyakorlatilag a továbbjutás már ekkor eldőlt. A szekszárdiak szimpatikusan játszottak ugyan, de ezen az estén esélyt sem hagyott nekik az Audi ETO. Konkoly Csaba már az első játékrészben lehetőséget adott az ifistáknak, Csóka Imola első felnőtt tétmeccsén lépett pályára a 24. percben. Imola nem sokat teketóriázott alig két perce volt a pályán de máris meglőtte első,(aztán nem sokkal később második) gólját a nagycsapatban! Már a félidőre tetemes előnybe kerültek a győri lányok, 13 góllal 19-6-ra vezettek a Szekszárd ellen. A második játékrészt Burghardt Rozália kezdte meg a győri kapuban. Rozinak is ez volt az első tétmeccse a nagycsapattal, igaz korábban, tavaly év végén a Dunaújváros elleni edzőmeccseken már szerepelt a kerettel együtt, most pedig hivatalos találkozón is bemutatkozott. A második félidőben is ott folytatta az ETO, ahol az elsőben abbahagyta. Percről percre nőtt a zöld-fehérek előnye. a 45. percben Pelczéder is meglőtt a gólját, majd a 47. percben a negyedik fiatal is pályára lépett Horváth Dóra személyében. Ekkora már 20 gólosra hízott a győri előny. Örömteli, hogy Burghardt is remekelt a kapuban. Kétségtelen hogy a debütánsok közül Csóka örülhetett a legjobban, hiszen már az 53. percben 6 dobott gólnál járt. Az 57. percben Ana Gros színesítette az összecsapást, Ana ezúttal góljai helyett harmadik kétperces kiállítását kapta meg, no meg az ezzel járó piros lapot. A továbbjutás nem volt kérdéses, magabiztosan kvalifikálta magát a legjobb négy közé a Magyar Kupában a Győri Audi ETO KC csapata. Az újoncok remekül helyt álltak, Horváth, Pelczéder és Csóka is betalált, Burghardt pedig jól védett. A vége 38-20 az Audi ETO-nak.

Konkoly Csaba: Örülök a győzelemnek, sikerült a kötelezőt jól teljesíteni. A hét hátralévő részében tovább készülünk a Lipcse elleni Bajnokok Ligája találkozóra. Elégedett vagyok mindenkivel, a fiatalok is jól teljesítettek, örömteli, hogy ők is meccsrutint tudtak szerezni a felnőttek között.

Győri Audi ETO KC: Lunde Haraldsen - Mravíková, Gros 5, Spiridon 2, Amorim 2, Bradeanu 1, Vérten 5. Burghardt, Görbicz 7, Szölösi 3, Csóka 6, Mayer 4, Horváth 1, Pelczéder 2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.