Városlista
2023. március 26, vasárnap - Emánuel

Hírek

2017. December 21. 07:48, csütörtök | Külföld

Medvekutyát fotóztak le Oroszországban

Medvekutyát fotóztak le Oroszországban

Egy medve néz vissza az emberre, pedig csak egy szegény kutyusról van szó, amelyet úgy tenyésztettek ki a szaporítók. Kölyökként nagyon édes lehetett, aztán jött a nem várt fordulat.

Egy orosz közösségi oldalon tették közzé először a medvekutyát ábrázoló képeket. A nem mindennapi külsejű kutya jelenleg egy Nash Dom nevű menhelyen él. Az egyik állatmentő szerint a kutya kiskorában elképesztően aranyos lehetett, ezért is hozták létre a szaporítók. Viszont a kutyus megnőtt, és a cuki kiskutyából egy medvearcú jószág vált, amely így már vélhetően nem felelt meg a gazdi ízlésének, ezért kidobta.

A Medvebakának elkeresztelt kan kutya nagyjából négyéves, egy csau-csau és hosszú orrú keverék keresztezéséből születhetett, és rendkívül bizalmatlan az emberekkel szemben. Egy örökbefogadója már volt, aki visszahozta, mert a kutya ki sem mozdult a kennel sarkából. A pórázt nem viselte el. Nem akart barátkozni.

A menhely most egy nagyon tapasztalt és türelmes gazdit keres neki, remélhetőleg hamarosan meg is találják – írja a ma.hu.

Forrás: index.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 24. 15:32, péntek | Külföld

Hamarosan ellentámadást indítanak az ukránok

Hosszú idő óta ismert, hogy tavasszal az ukránok ellentámadást terveznek, most az ukrán szárazföldi erők parancsnoka, Olekszandr Szirszkij arról beszélt, hogy hamarosan ellentámadásba kezdenek.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán vezérkar: folytatódnak a súlyos harcok Bahmutban

A legsúlyosabb harcok szerdán a Donyeck megyei Bahmut déli és északi részeiben zajlottak, az orosz erők emellett folytatták támadásaikat a régióban Avgyijivka és Marjinka irányában - írta az ukrán vezérkar helyzetjelentésében.

2023. Március 22. 07:18, szerda | Külföld

Putyin: a kínai terv alapja lehet a rendezésnek

A Kína által javasolt béketerv alapját képezheti az ukrajnai helyzet megoldásának - jelentette ki Vlagyimir Putyin, miután kedden a Kremlben Hszi Csin-ping kínai elnökkel tárgyalt.