Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Január 04. 05:00, péntek | Belföld
Forrás: mno.hu

Még metrósabb lehet a következő Windows

Még metrósabb lehet a következő Windows

Friss pletykák szerint ráncfelvarrást kap a Windows 8 utódjának hagyományos felülete.

Az utóbbi körülbelül két évben brutális mennyiségű, Windows 8-cal kapcsolatos információt megszellőztetett PCBeta fórum magát a Microsoft munkatársának nevező egyik felhasználója nyilvánosságra hozott néhány információt az állítólag 2013 közepén érkező Windows „Blue”-ról. Mint már megírtuk, a pletykák szerint a redmondiak szakítottak az eddig használt kiadási ciklussal, helyette az Apple módszerével megegyező módon évente jöhet majd egy komoly frissítés az operációs rendszerhez.

A témához visszatérve, a forrás szerint minden téren lesznek újdonságok a Windows 8 „Blue” kódnévre hallgató frissítésében: a vállalat már a 6.3-as verziójú kernelt használhatja benne (ennek újdonságairól nem esett szó), a modern grafikus felületen különféle apróságok mellett a Windows Phone 8-ban látott módon válhattak átméretezhetővé a csempék, míg a hagyományos kezelőfelülete elvileg laposabb és letisztultabb lesz.

A Start menü klónokat áruló cégek nagy örömére a Windows 9-ként is emlegetett operációs rendszerbe a Microsoft nem szándékozza visszaépíteni a sokak által hiányolt „vezérlőközpontot”, ezen témában a vállalat hivatalos álláspontja egyébiránt az, hogy két hét alatt meg lehet szokni a menü hiányát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár