Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2010. Szeptember 01. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Még a sört is a kés segítségével szerezte meg

Még a sört is a kés segítségével szerezte meg

Kirabolt egy szoláriumot, majd a szomszéd sörözőben is kése segítségével akarta kiszolgáltatni magát egy férfi, aki még az elfogására érkező rendőrökre is rátámadt. A rendőrség kedden számolt be a még vasárnap, a IX. kerületben

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 34 éves támadó egy késsel fenyegetőzve rabolt ki egy szoláriumot a Ferencvárosban. Miután elment, a szoláriumban dolgozó nő egy közeli borozóba ment be segítséget kérni. Ott azt látta, hogy a kirablója éppen sörözik. A férfi egyébként szintén késsel kényszerítette a pultost, hogy kiszolgálja egy üveg sörrel.



Közben megérkeztek a kihívott rendőrök is, őket meglátva a rabló megpróbált elfutni. Az egyik rendőr megállásra szólította fel, mire a férfi hozzávágta a még mindig a kezében lévő sörösüveget. Az üveg elől ki tudott térni az egyenruhás, de a palack széttörött a falon és a szilánkok megvágták a rendőr kezét, aki könnyebben megsérült. Ezután sikerült elfogni a férfit, aki ellen rablás mellett hivatalos személy elleni erőszak miatt is eljárás indult, őrizetbe vették.



(FH)

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.