Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Június 09. 14:41, szerda | Sport
Forrás: HírTV

Még lehet licitálni az elhunyt magyar sztár hagyatékára

Még lehet licitálni az elhunyt magyar sztár hagyatékára

Szerda délután négy óráig lehet licitálni Kolonics György egyedi versenykenujára Magyarország egyik legnagyobb internetes aukciós portálján. A kenu kikiáltási ára 1 forint volt, a licit szerda reggel 5 órakor 456 001 forinton állt. Az auk

A jótékonysági árverést az ország egyik legnagyobb aukciós portálja, a Vatera.hu a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel és a Kajak.hu oldallal együtt szervezi. Kolonics György kenuja egyedi darab, igazi különlegesség. A kétszeres olimpiai-, hétszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok által használt hajót személyre szabottan neki, az ő javaslatai alapján fejlesztette ki a portugál gyártó, amelyet külön igazolás is bizonyít. Az 5,2 méter hosszú kenuban a merevítők Kolonics kívánságának megfelelően máshol vannak elhelyezve, mint a gyártó többi hajójában.


A jótékonysági árverésen befolyt összeggel a magyar kajak-kenu sport utánpótlását támogatják a licitálók, amelyet a Kolonics Alapítvány teljes egészében új sporteszközök, többek között kajakok, kenuk vásárlására fordít. Az aukció 1 forintról indult és szerda reggel 5 órakor 456 001 forinton állt.


Kolonics György kétszeres olimpiai és tizenötszörös világbajnok kenus 2008. július 15-én, a pekingi olimpia előtt néhány héttel, edzés közben hunyt el tragikus hirtelenséggel.


(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g