Városlista
2023. február 5, vasárnap - Ágota

Hírek

2016. December 07. 09:00, szerda | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Megállapodás és évértékelés

Megállapodás és évértékelés

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Megyei Polgárőr Szövetség együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

Csizmadia Gábor rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitány és Csaplár Zoltán, a Megyei Polgárőr Szövetség elnöke értékelte az eddigi évet, majd együttműködési megállapodást írt alá 2016. december 6-án. A megállapodás fő célja a törvényességen, önállóságon, valamint egymás kölcsönös elismerésén és tiszteletben tartásán alapuló rendészeti célú együttműködés. A határoztak a közrend és a közbiztonság fenntartása, valamint a bűnüldözés és a bűnmegelőzés érdekében folytatott eddig is eredményes közös munka jövőbeni feltételeinek biztosításáról és továbbfolytatásáról. Megteremtették a lehetőséget a már meglévő közös feladatellátás további erősítésére és új területeinek kialakítására. Az állampolgárok biztonságérzetének javítása mellet, a bűncselekmények és balesetek megelőzése, valamint az ifjúságvédelem is fontos szerepet kapott az együttműködési megállapodás megkötésében.

Fotó: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 05. 09:16, vasárnap | Helyi

A Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE

A bajnokság két százszázalékos csapata, a Ferencváros és a Dunaújváros ellen is jó játékkal rukkolt elő az Uni Győr GYVSE női vizilabda csapata.

2023. Február 05. 08:15, vasárnap | Helyi

Sportos és kreatív kínálattal várják a tanulókat

Már csak három hetük van az általános iskolásoknak arra, hogy elküldjék felvételi lapjukat a kiválasztott középiskolába.

2023. Február 05. 07:15, vasárnap | Helyi

Előbújtak az örvös medvék a győri állatkertben

Hamarosan vége lesz a télnek, ha hihetünk a győri állatkert medvéinek.

2023. Február 04. 09:15, szombat | Helyi

Győzelemmel kezdeni itthon

Csak félig lehetnek elégedettek az ETO szurkolók kedvenceik évkezdésével.