Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2010. Február 11. 07:42, csütörtök | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Megan Fox és Motorola rukkolt elő a Super Bowl legjobb reklámjával

Megan Fox és Motorola rukkolt elő a Super Bowl legjobb reklámjával

A Motorola megszerezte a meztelen Megan Foxot a Super Bowl szünetében vetített reklámhoz, és megnyerte magának egész Amerikát.

A Super Bowl, vagyis az amerikaifutball-bajnokság döntője a legnézettebb televíziós esemény a tengerentúlon, egy fél perces reklámért 2,8 millió dollárt kell fizetni a műsort sugárzó televíziós-társaságnak, aki ide bejut, mindent vihet.

A reklám videóban Megan az új Motorolával fürdik, és a kellő hatás érdekében meztelen, a telefonjában lévő ismerősök számára képeket küld magáról és utána természetesen elszabadul a pokol.Ezek érdekelhetnek még

2021. December 01. 16:08, szerda | Bulvár

Beatles-könyv jelent meg az angol kiadással egy időben

Get Back címmel az eredeti angol kiadással egy időben magyarul is megjelent a Beatles együttes utoljára kiadott lemezének készítését megörökítő könyv, amelyet szombaton Egerben mutatnak be.

2021. November 30. 10:24, kedd | Bulvár

Magyarország és a világűr címmel jelent meg kötet a magyar űrkutatásról

A magyar űrkutatás és űrtevékenység több évtizedes múltját és jelenét mutatja be a Magyarország és a világűr című kötet, amely több mint hetven szakértő anyaga alapján készült.

2021. November 28. 07:00, vasárnap | Bulvár

Jövő nyáron kerülhet a mozikba az Együtt kezdtük című film

Jövő nyáron kerülhet a mozikba Kerékgyártó Yvonne Együtt kezdtük című második nagyjátékfilmje, amely egy szórakoztató és elgondolkodtató felnövéstörténet lesz.

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.