Városlista
2024. szeptember 27, péntek - Adalbert

Hírek

2010. Január 07. 06:24, csütörtök | Belföld
Forrás: HírTV

Megbuktak: nem lesznek új trafipaxok

Megbuktak: nem lesznek új trafipaxok

Szinte bizonyos, hogy a közeljövőben nem lesznek új sebességmérő berendezések az autópályákon. A pályázatot kiíró Országos Rendőr-főkapitányság ugyanis érvénytelenítette a tendert, miután az összes pályázó készüléke megbukot

Egyetlen pályázó készüléke sem felelt meg az ORFK autópályákra fixen telepített sebességmérő készülékek beszerzésére irányuló közbeszerzési eljárásán azáltal, hogy az összes sebességmérő készülék megbukott a teszteken.

Az öt pályázó közül több cégnek működnek hazánkon kívül készülékei, s azok másutt remekül beváltak. Az ORFK tesztjein azonban furcsamód nem feleltek meg a készülékek.

Nem megerősített értesülés szerint a pályázat teljes érvénytelensége mögött az áll, hogy a teszteken a különösen preferált gyártó készüléke bukott meg elsőként, s az eredménytelen teszt megváltoztathatatlanul jegyzőkönyvbe került. Az ORFK egyelőre nem kommentálja a hírügynökség értesülését.

(HavariaPress)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 07:43, péntek | Belföld

MNB: szeptemberben tovább lassul az infláció

2024. Szeptember 27. 07:42, péntek | Belföld

Czomba Sándor: a minimálbérnek 2027 január 1-re el kell érnie a rendszeres bruttó átlagkereset 50 százalékát

A minimálbérnek 2027. január 1-re el kell érnie a rendszeres bruttó átlagkereset 50 százalékát

2024. Szeptember 26. 08:17, csütörtök | Belföld

Szijjártó Péter az ENSZ-közgyűlésben: a kérdés az, hogy mi a leggyorsabb út a békéhez

A kérdés az, hogy mi a leggyorsabb út a békéhez Ukrajnában - jelentette ki Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ-közgyűlés 79. ülésszakán helyi idő szerint szerdán mondott beszédében.