Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Február 16. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Megcsináltatta melleit a valóságshow sztár

Megcsináltatta melleit a valóságshow sztár

Az angol Big Brother egykori játékosát, Chanelle Hayest most már nemcsak a Nagy Testvér figyeli, hanem minden férfi, ha kilép az utcára - hála új melleinek.

Tavaly mindenidők legnépszerűbb brit reality sztárjának választották Chanelle Hayest, viszont csak a második legdögösebb lett Imogen Thomas mögött. De amennyiben most készülne ez a felmérés, akkor valószínűleg az utóbbi kategóriát is megnyerné. Novemberben ugyanis megcsináltatta a melleit, amik így kétszer akkorák, mint amikor Anglia megismerte a Big Brother nyolcadik szériájában. A plasztikai beavatkozásra azért volt szükség, mert a terhessége alatt kikerekedett, és ez annyira megtetszett neki, hogy a szülés után sem fogyott vissza eredeti versenysúlyára. Viszont az új alakjához nagyon kicsik voltak a mellei, így segíteni kellett a helyzeten. A végeredményt pedig annyira imádja, hogy bármikor vállalná újra a fájdalmakat.

Sőt, még volt lovagjának, Matthew Batesnek is megbocsátott, annak ellenére, hogy miatta akart egyszer öngyilkos lenni. Ugyanis közvetetten a focistának köszönheti, hogy megcsináltatta melleit. Mert ha ő nem ejti teherbe, akkor valószínűleg soha nem feküdt volna kés alá. Arról nem is beszélve, hogy még egy csodálatos gyerek is lett a kapcsolatukból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.