Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Július 19. 11:57, péntek | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

Megdöbbentette rajongóit Rihanna új, szürke hajával

Megdöbbentette rajongóit Rihanna új, szürke hajával

A barbadosi énekesnő igazi kaméleon. Hajszínén kívül megjelenésén is folyamatosan változtat. Pályája elején egy visszafogott énekesnőt ismerhettünk meg, azóta 7 Grammy díja mellé vagányságot is bezsebelt magának.

Összegyűjtöttük, hogy az évek során milyen változtatásokon ment keresztül Rihanna hajszíne. Aligha lehet mondani olyan árnyalatot, amit még nem próbált volna ki. A rajongók szerint a vörös és a szőke hajszín állt neki a legjobban, a mostaniról pedig egyik kedvelője csak így nyilatkozott: ,,Öregíteni szeretné magát, vagy mi? Mert ha igen akkor jól halad. Nagyon remélem, hogy visszafesti.” De akadt fanatikusa, aki szerint Rihanna mindegy milyen színűre festi a haját, egyszerűen minden jól áll neki. Lehet benne valami, de az biztos, hogy őszes-szürke hajszínén inkább megdöbbentek a rajongók és sokan ellene szavaznak.

  • Robyn Rihanna Fenty (Saint Michael, 1988. február 20.) hétszeres Grammy-díjas barbadosi énekesnő, dalszerző, producer, modell, színésznő, táncos, divattervező, üzletasszony, filantróp, Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és hivatalos turisztikai arca.
  • A nagy múltú New York-i lemezkiadó, a Def Jam Recordings énekesnője. Ő a második barbadosi származású zenei előadó, aki Grammy-díjat kapott (az első Jimmy Senya Haynes volt.) Eddig összesen 12 dallal ((SOS, Umbrella, Take a Bow, Disturbia, Live Your Life, Rude Boy, Love the Way You Lie, Only Girl (In the World), What's My Name?, S&M, We Found Love és Diamonds) ) tudta vezetni az amerikai Billboard Hot 100 slágerlistát.
  • Ő a legfiatalabb előadó a zenetörténelemben akinek sikerült elérnie ezt a számot. A karrierje kezdete óta eddig körülbelül 100 millió hanghordozót adott el, ezzel pedig minden idők egyik legjobb eladási mutatókkal rendelkező zenei előadója.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.