Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Június 08. 14:45, kedd | Bulvár
Forrás: STOP

Megdöbbentő: ma hetvenéves a színpad szexbombája

Megdöbbentő: ma hetvenéves a színpad szexbombája

70 éves Tom Jones angol énekes, aki manapság is megdobogtatja a női rajongók szívét.

2006 óta a Sir Thomas megszólítás jár ki neki, a királynő ugyanis négy éve lovaggá ütötte. Nemigen álmodozott ilyen megtiszteltetésről fiatal korában, a walesi bányászgyerek már azt is szerencsének könyvelte el, hogy az építkezést, ahol dolgozott, otthagyhatta, mert felvették porszívóügynöknek. Munka után szívesen dalolgatott, esténként egy-két bárban is mikrofonhoz engedték, s egyszer felfigyelt rá egy menedzser.


Éppen 45 éve kezdődött énekesi karrierje, amikor It's Not Unusual című dala óriási siker lett, annak ellenére, hogy a BBC nem is játszotta, mert illetlennek tartotta. A közönséget ez nem érdekelte, s Tom Jonest a rajongók pár év alatt a legnépszerűbb énekesek közé emelték.


A hatvanas években a magyar nők is omladoztak a Green Green Grass Of Home vagy a Delilah című dal hallatán. Aztán meghódította Las Vegast is, s már éppen elfeledtük volna, amikor tíz évvel ezelőtt a Sex Bomb című nótájával ismét milliókat hódított meg. Ezt szó szerint kell érteni, mert eleddig már több mint 100 millió lemezét vették meg, úgyhogy van miből fűteni a medencét és megtankolni a Rolls Royce-t vagy a Bentley-t. A medence partján keveset heverészhet, mert az idősödő világsztár nem pihen a babérjain. Manapság is rendszeresen koncertezik, tavaly - nem először - hazánkban is fellépett, és a nők is ugyanúgy sikongattak a nézőtéren, mint egykor. Az énekes is imádja a nőket, pedig immár ötvenhárom éve él első és egyetlen feleségével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.