Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2010. Január 30. 15:31, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Megdöbbentő történet Jakupcsek műsorában! Fogva tartották a családot egy pincében

Megdöbbentő történet Jakupcsek műsorában! Fogva tartották a családot egy pincében

Hétfő este Jakupcsek Gabriella azt a házaspárt látja vendégül műsorában, akik a lakásmaffia áldozatává váltak, és közel három hónapig egy pincében éltek két gyermekükkel. A Best magazin cikke alapján a STORY TV4 megkereste Katalint

Katalin és István szerény körülmények között éltek, és egy lakásfelújítás miatt fordultak hitelügyintézőhöz. Választásuk azonban végzetesnek bizonyult, egyszer csak azon kapták magukat, hogy két gyermekükkel egy pincében élnek fogvatartva.

A házaspárral papírokat írattak alá, amellyel végül kicsalták tőlük teljes vagyonukat. Szökésre pedig nem volt lehetőség, mindig volt valaki, aki felügyelte a családot, bár néha kiengedték őket az udvarra, játszótérre, de mindig vigyáztak rájuk, és bár bántódásuk nem esett, fenyegetésekkel folyamatosan sakkban tartották őket.
"A gyerekek előtt nehezen lehetett titkolni, hogy mi történik körülöttük. A nagyobbik kisfiúval komoly problémák vannak, az eset óta nehezen beszél... " - vallják a szülők.

A tragédia részletei és a fény az alagút végén, hétfőn este 21.00 órakor a STORY TV4 Jakupcsek ...mert érdekel című műsorában.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.