Városlista
2023. december 1, péntek - Elza

Hírek

2010. Január 30. 15:31, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Megdöbbentő történet Jakupcsek műsorában! Fogva tartották a családot egy pincében

Megdöbbentő történet Jakupcsek műsorában! Fogva tartották a családot egy pincében

Hétfő este Jakupcsek Gabriella azt a házaspárt látja vendégül műsorában, akik a lakásmaffia áldozatává váltak, és közel három hónapig egy pincében éltek két gyermekükkel. A Best magazin cikke alapján a STORY TV4 megkereste Katalint

Katalin és István szerény körülmények között éltek, és egy lakásfelújítás miatt fordultak hitelügyintézőhöz. Választásuk azonban végzetesnek bizonyult, egyszer csak azon kapták magukat, hogy két gyermekükkel egy pincében élnek fogvatartva.

A házaspárral papírokat írattak alá, amellyel végül kicsalták tőlük teljes vagyonukat. Szökésre pedig nem volt lehetőség, mindig volt valaki, aki felügyelte a családot, bár néha kiengedték őket az udvarra, játszótérre, de mindig vigyáztak rájuk, és bár bántódásuk nem esett, fenyegetésekkel folyamatosan sakkban tartották őket.
"A gyerekek előtt nehezen lehetett titkolni, hogy mi történik körülöttük. A nagyobbik kisfiúval komoly problémák vannak, az eset óta nehezen beszél... " - vallják a szülők.

A tragédia részletei és a fény az alagút végén, hétfőn este 21.00 órakor a STORY TV4 Jakupcsek ...mert érdekel című műsorában.


Ezek érdekelhetnek még

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket

2023. November 27. 14:21, hétfő | Bulvár

Felállították az ország karácsonyfáját az Országház előtt

Az ország karácsonyfáját állítják fel daruval tűzoltók az Országház előtt 2023. november 27-én.

2023. November 27. 06:00, hétfő | Bulvár

Kivágták az ország karácsonyfáját

2023. November 26. 07:40, vasárnap | Bulvár

Megkéselték börtönében a George Floyd-gyilkosság miatt elítélt volt rendőrt

Az amerikai hatóságok szombaton megerősítették, hogy Derek Chauvin, a George Floyd halála miatt elítélt volt rendőrtiszt késelés miatt súlyosan megsérült arizonai börtönében.