Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2010. Január 30. 15:31, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Megdöbbentő történet Jakupcsek műsorában! Fogva tartották a családot egy pincében

Megdöbbentő történet Jakupcsek műsorában! Fogva tartották a családot egy pincében

Hétfő este Jakupcsek Gabriella azt a házaspárt látja vendégül műsorában, akik a lakásmaffia áldozatává váltak, és közel három hónapig egy pincében éltek két gyermekükkel. A Best magazin cikke alapján a STORY TV4 megkereste Katalint

Katalin és István szerény körülmények között éltek, és egy lakásfelújítás miatt fordultak hitelügyintézőhöz. Választásuk azonban végzetesnek bizonyult, egyszer csak azon kapták magukat, hogy két gyermekükkel egy pincében élnek fogvatartva.

A házaspárral papírokat írattak alá, amellyel végül kicsalták tőlük teljes vagyonukat. Szökésre pedig nem volt lehetőség, mindig volt valaki, aki felügyelte a családot, bár néha kiengedték őket az udvarra, játszótérre, de mindig vigyáztak rájuk, és bár bántódásuk nem esett, fenyegetésekkel folyamatosan sakkban tartották őket.
"A gyerekek előtt nehezen lehetett titkolni, hogy mi történik körülöttük. A nagyobbik kisfiúval komoly problémák vannak, az eset óta nehezen beszél... " - vallják a szülők.

A tragédia részletei és a fény az alagút végén, hétfőn este 21.00 órakor a STORY TV4 Jakupcsek ...mert érdekel című műsorában.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.