Városlista
2024. szeptember 9, hétfő - Ádám

Hírek

2011. Február 02. 12:15, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Megduplázzák a szakmunkástanulók számát a győri Audi-gyárban

Megduplázzák a szakmunkástanulók számát a győri Audi-gyárban

A munkaerőn nem múlik majd az új győri Audi-gyár indulása - mondta a Magyar Rádió Krónika című műsorának Németh Kinga, az Audi Hungária Motor Kft. személyzetfejlesztő és szervezetfejlesztő szakembere. Ha Győr egyszerre nem is tud ennyi

Ennek a gyárnak, ennek a beruházásnak sikeresnek kell lennie, az ú helyzetre pedig fel kell készülni - tette hozzá Rimányiné Somogyi Szilvia.

Nemcsak a munkaügyi központ, hanem a vállalat is készül, hogy a tervek szerint tudjon indulni az új üzem - mondta az Audi személyzetfejlesztő és szervezetfejlesztő szakembere, aki szerint a munkaerőn nem múlik majd a gyár indulása. Németh Kinga hozzátette: átképzéseket szerveznek majd, szakmunkástanulóik számát pedig 2011 szeptemberétől gyakorlatilag megduplázzák: 123-ról 240-re emelik. A jelenlegi tervek szerint az első autók 2013 tavaszán gördülnének le az új gyártósorról

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 09. 09:14, hétfő | Helyi

Jövőre már pilótákat is képeznek a Széchenyi-egyetemen

A nagy utasszállító repülőgépek vezetésére készíti fel a hallgatókat az a képzés, amelyet a győri Széchenyi István Egyetem indít 2025 februárjától a Wizz Air légitársasággal partnerségben.

2024. Szeptember 09. 08:09, hétfő | Helyi

Iskolapélda Győrben is

Iskolapélda elnevezéssel indított kampányt a rendőrség annak érdekében, hogy tanévkezdéskor ne történjen gyermekeket érintő közlekedési baleset.

2024. Szeptember 09. 07:08, hétfő | Helyi

Veszélyes növény közeledik hozzánk – jelezte az agrárminiszter

A kaukázusi medvetalp mérgező, fényérzékenyítő növény, veszélyes, mivel már az emberi bőrrel érintkezve kifejti mérgező hatását.

2024. Szeptember 08. 09:12, vasárnap | Helyi

Bíró Attila visszatért, a vízilabda edző a GYVSE Uni-Győr női szakágvezetője

Visszatér Bíró Attila a vizilabdasportba.